Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 30 d’abril del 2014

PRESENTACIÓ DEL FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2014


El Molt Hble. Sr. Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya, ha presidit avui Dimecres 30 d´Abril als Jardins del Palau de Pedralbes la presentació del FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2014 que tindrà lloc del 9 a l’11 de maig i serà el 24è Gran Premi consecutiu de Formula 1 que se celebra al traçat barceloní, un esdeveniment consolidat al calendari del Mundial de la màxima categoria automobilística.

            La temporada 2014 ha suposat tot un repte per als equips, que han tingut que adaptar-se al nou reglament del campionat, amb la incorporació de motors V6 turbo i 1.600 centímetres cúbics, nous dissenys aerodinàmics, canvis en el consum de combustible i el nou sistema de recuperació d’energia ERS, entre altres novetats. El campionat arribarà al Circuit amb els pilots del Mercedes AMG Petronas F1 Team liderant la classificació provisional, amb Nico Rosberg al capdavant, seguit per Lewis Hamilton, i amb Fernando Alonso completant el top 3, després de quatre Grans Premis disputats. No hi faltaran els pilots provadors de l’Scuderia Ferrari, Marc Gené i Pedro de la Rosa, així com també l’antic integrant del Programa de Joves Pilots del Circuit Dani Juncadella, en el seu nou rol com a pilot de proves de l’equip Sahara Force India F1 Team.

A més de la Formula 1 , el programa de curses del cap de setmana es completarà amb els campionats GP2 Series; GP3 Series, amb Carmen Jordá entre els inscrits; i Porsche Mobil 1 Supercup, amb la participació d’Àlex Riberas, membre del Programa de Joves Pilots del Circuit.

Els equips estan treballant a contrarellotge disposats a fer front al domini implacable de l’escuderia Mercedes AMG Petronas F1 Team. Precisament, els seus dos pilots, al capdavant en la classificació provisional del Mundial, estan entusiasmats amb poder continuar amb la bona ratxa de resultats.

Tercer en la classificació provisional i després de pujar al podi per primer cop en el que va de temporada, Fernando Alonso (Scuderia Ferrari) tindrà el repte de donar continuïtat a aquest bon resultat i d’intentar repetir la victòria que va adjudicar-se al 2013 al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Un cop celebrat el FORMULA 1 GRAN PREMIO DE ESPAÑA PIRELLI 2014 i els monoplaces hagin tornat als seus boxs, els espectadors podran accedir a la pista del Circuit. L’activitat, anomenada Open Track, serà un dels moments més emocionants pels aficionats, ja que podran trepitjar el mateix asfalt pel que instants abans competien els monoplaces del Mundial d’F1.

Per a més informació i tarifes, es pot consultar el web del Circuit (www.circuitcat.com)