Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 12 de febrer del 2015

L’eDREAMS MITJA MARATÓ MARCA UN RÈCORD AMB 15000 INSCRITS


El Museu Olímpic i de l’Esport ha estat l’escenari escollit per presentar la propera edició de la eDreams Mitja Marató de Barcelona que enguany supera els 15.000 inscrits, batent el rècord de participació de la cursa. També augmenta el percentatge d’estrangers que representen el 30% dels participants, així com el percentatge de dones que arriba fins al 25%.

Autoritats i organització, han desvetllat davant dels assistents les principals novetats de la cursa que se celebrarà el proper diumenge 15 de Febrer.

Iolanda Latorre, Gerent de l’Institut Barcelona Esports, ha inaugurat els parlaments, destacant el paper de la ciutat com a escenari de grans esdeveniments esportius.

A continuació Samantha Lliteras, Bussines Development Executive de eDreams, ha mostrat la satisfacció de eDreams amb el patrocini d’aquesta prova.

La cursa ha estat presentada aquest matí amb la presència de la plusmarquista mundial Florence Kiplagat i del doble campió del món, Abel Kirui.

Joan Porcar, Conseller Delegat de RPM Racing, ha volgut destacar la importància del rècord del món assolit per Florence Kiplagat el 2014, com un atractiu afegit a la prova i a la ciutat

Posteriorment ha sigut el torn de Sergi Pujalte, Director General d’Esport Outdoor de RPM Racing; “Ens vam proposar objectius amb filosofies diferents, com l’augment dels inscrits, l’augment del percentatge de dones i el de la participació estrangera. Estem molt satisfets d’haver-los assolit, així que podem dir que som on volíem ser. És molt important el rècord de participació aconseguit, superant la xifra dels 15.000 participants.

L’aportació tècnica de la presentació, ha vingut de la mà de Cristian Llorens, Director de cursa;“Tenim un circuit que ha sigut testimoni de grans gestes. Aquest any, encara hem pogut millorar-lo una mica, caracteritzant-se per grans avingudes i pocs girs. Florence Kiplagat encapçala una elit de luxe i en categoria masculina, no ens quedem enrere. Emmanuel Mutai, 2ª millor marca mundial en marató i Abel Kirui, doble campió del món, entre d’altres atletes amb marques inferiors als 60 minuts en mitja marató, arribaran disposats a batre el rècord de la prova”.