Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dilluns, 22 de juny del 2015

FIRATÀRREGA 2015

FiraTàrrega

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que tindrà lloc a Tàrrega del 10 al 13 de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.

En tant que punt de trobada i de debat de referència internacional, el seu objectiu principal és la dinamització del mercat de les arts escèniques, obrint la porta a la internacionalització de les companyies catalanes.

Altres objectius més específics són el suport a la creació dels artistes, l’impuls de la formació, centrada en la creació artística i la gestió de la cultura i la generació d’aliances estratègiques per desenvolupar circuïts o produccions transnacionals d’arts de carrer.

Enguany 56 companyes i 800 professionals arribats de tot el món es donaran cita a la capital de l´Urgell posant l´accent en els espectacles que integren les arts visuals en el seu discurs gràcies a companyes com INSECTOTRÒPICS.


Una de les novetats d´aquest 2015 és una primera jornada amb 3 grans espectacles, els mexicans VACA 35 presentaran la seva nova peça CUANDO TODOS PENSABAN QUE HABÍAMOS DESAPARECIDO, la companya ANIMAL RELIGION presentarà SIFONÒFOR i l´espectacle inaugural anirà a càrrec dels INSECTOTRÒPICS amb COMPRA´M.