Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dilluns, 29 de juny del 2015

INAUGURADA LA 080 BARCELONA FASHION SS2016


Avui dilluns 29 de juny s'ha inaugurat una nova edició de la 080 Barcelona Fashion que tindrà lloc fins al 3 de juliol a l’Estadi Olímpic Lluís Companys on es donaran cita els millors creadors de l'escena catalana. Aquest certamen de moda organitzat pel Departament d'Empresa i Ocupació, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) arribarà, així, a la seva 16ª edició mantenint-se en el seu objectiu de ser una plataforma per a la internacionalització de la moda local, així com un instrument estratègic per a la relocalització de la producció tèxtil i creació de sinèrgies entre els dissenyadors i les empreses del sector.

Després de recalar a altres localitzacions emblemàtiques de Barcelona com el Recinte Modernista de Sant Pau o el Museu Marítim a la passada edició de febrer, en aquesta ocasió s'ha escollit el que fóra seu dels Jocs Olímpics de 1992, ubicat a la muntanya de Montjuïc.

Un escenari, doncs, de gran valor emocional però també històric i arquitectònic per on desfilaran des de models i dissenyadors fins a periodistes i compradors.