Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 3 de juny del 2015

PRESENTACIÓ TERCERA EDICIÓ INTENZ DIAGONAL by THE SHOPPING NIGHT BARCELONA


Avui Dimecres 3 de juny el tinent d’alcalde i regidor de les Corts, Antoni Vives, ha assistit a la presentació de L’INTENZ DIAGONAL  al Roca Gallery. L’INTENZ DIAGONAL és la versió d’estiu del shopping night a Barcelona amb una oferta especial del comerç de la zona, cultural i gastronòmica que se celebrarà el pròxim 18 de juny a l’avinguda Diagonal, en el seu tram entre el carrer Joan Güell i Entença.

A la presentació hi han assistit els representants dels eixos comercials del districte de les Corts, dels centres comercials Pedralbes Centre i l’Illa Diagonal, i l’artista Pop Pedro Marín , en un acte que enguany posa èmfasi en el Pop Art. Sota el leitmotiv de “La nit més Pop-U-Art de l’any!”, la tercera edició de L’INTENZ DIAGONAL proposa un programa d’actes amb espectacles i activitats relacionades amb el Pop Art, que acompanyaran la nit de comerços oberts al que ja es coneix com l’“Upper Diagonal”, una marca que s’està potenciant des del gremi d’hotelers i turístic, amb el suport del Districte de les Corts dins de les accions per al Pla de Turisme propi del districte.

La tercera edició d’INTENZ DIAGONAL by THE SHOPPING NIGHT BARCELONA (TSNB) tornarà a transformar l’Avinguda Diagonal en l’espectacle comercial, cultural i artístic més intens del món. La festa serà un autèntic festival de moda, gastronomia, cultura, oci i, sobretot, un espectacle artístic que aquest estiu, un any més, espera mobilitzar una ciutat innovadora com Barcelona, aportant a la ciutat un important impuls en el seu posicionament i dinamització.

Seguint la fórmula d’èxit de The Shopping Night Barcelona, INTENZ DIAGONAL by TSNB mantindrà l’horari nocturn: de 20h a 2h. L’Avinguda Diagonal acollirà, per tercer any consecutiu, tots els elements necessaris per a una festa d’aquesta mena: marques, establiments, comerç de proximitat, hotels, restaurants i entitats culturals que oferiran experiències, propostes i promocions especials per dinamitzar un dels eixos comercials més emblemàtics de la capital catalana, juntament amb la participació de dos dels centres comercials més importants de la ciutat: l’Illa Diagonal i Pedralbes Centre.

A tres dies del canvi d’estació, INTENZ DIAGONAL BY TSNB vol convertir-se en una referència que, com la Diada de Sant Joan, sigui una de les encarregades de marcar el començament de la nova temporada d’estiu. L’esdeveniment pretén traslladar als assistents tota mena de sensacions, emocions i vivències que es fusionaran en l’espectacle més intens de l’any. Per aquest motiu, oferirà una posada en escena que acollirà diverses expressions artístiques en una mateixa nit sobre un escenari emblemàtic per a la ciutat: la seva porta d’entrada, l’Avinguda Diagonal.