Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 3 de juny del 2015

LA FCEH LLIURA ELS PREMIS DE LA TEMPORADA 2014-2015


La Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) ha celebrat aquest dimecres 3 de juny  l’acte de Lliurament de premis de la temporada 2014-15 que ha  tingut lloc al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch de Barcelona. No ha faltat la felicitació i agraïment als clubs d’esports d’hivern catalans i als seus esportistes que any rere any fan possible la consecució de tot el calendari de la FCEH, gràcies a la seva implicació en la organització de les competicions celebrades a casa nostra.

L’acte, ha estat presidit pel President de la FCEH, Oscar Cruz, ha comptat amb l’assistència i les intervencions del Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, del Gerent d'Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona, Jordi Joly i del President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, Gerard Esteva. 

Durant la jornada es va  premiar als clubs que han obtingut els millors resultats en les Lligues Catalanes de les diferents modalitats dels esports d’hivern, entre els quals destaquem com a Campions en Esquí Alpí; La Molina Club d’Esports – 1r classificat de la Lliga Absoluta-; Club Alpí Nuria Masella Cerdanya –1r classificat de la Lliga Catalana Andorrana Veterans-; Club Aranés d’Espòrts d’Iuèrn -1r classificat de la Lliga Infantils i Club Alpí Núria Masella Cerdanya - 1r classificat del Circuit Interclubs-. En Esquí de Fons, destaquem com a Campions al Club d’Esquí de Fons Urgellet Cerdanya i al Club d’Esquí Bellver, 1ers classificats de la Copa Catalana i Copa Nins, respectivament. Finalment, en Surf de Neu ha rebut el 1r premi l’Esquí Club Pas de la Casa Grau Roig, Campió de la Pyrenean Freestylers. 

També es van lliurar les medalles que atorga la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) als Campions Absoluts dels Campionats de Catalunya de les disciplines d’esports d’hivern, dissenyades aquest any per l’artista Gaietà Mestieri Malaspina. Els esportistes premiats han estat Anna Diaz - Prieto i Aingeru Garay en Esquí Alpí; Berta Morral i Sadurní Betriu en Esquí de Fons; Aleix López i Anna Amor en Surf de Neu; Roger Artigas en Freeski; Victor Carrasco i Montse Claverol en Trineu amb gossos; Javier Torres i Inés Hernández en Canicross; Júlia Ribas i Aleix Gabara en Patinatge artístic sobre gel i el Barcelona Club de Cúrling en Cúrling. 

Com ja és habitual d'aquest esdeveniment final de temporada, s’ha lliurat el III Premi Col·laborador i Esport Pitu Figueras 2015 a: Associacion de Volentaris Val d'Aran i el Premi especial a l'esperit esportiu 2015 a: Laura Orgué. A més també s’ha reconegut la trajectòria del Sr. David Moner, President d’Honor de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i la del Club D'Esquí Val d'Aran (CEVA), que aquest any celebra el seu 50è aniversari.