Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 1 d’octubre del 2015

GUARDONS DEL TURISME DE CATALUNYA 2015


Avui dijous 1 d’octubre, la Generalitat i el sector turístic de Catalunya han celebrat conjuntament el Dia Mundial del Turisme, que es commemora el 27 de setembre. En el marc d’aquesta celebració, el president de la Generalitat, Artur Mas, acompanyat del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, han presidit el lliurament dels Guardons del Turisme de Catalunya 2015.L’acte ha tingut lloc al Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

Aquests premis tenen com a objectiu guardonar les persones i organitzacions que han promogut i fomentat el turisme a Catalunya i s´engloben dins dels actes de la celebració del Dia Mundial del Turisme.

Els guardonats en aquesta edició han estat:

Categoria Turisme responsable: Icària Iniciatives Socials, SAL, per Inout Hostel (Barcelona)

Categoria Millor experiència turística: Jaume León Andrés.

Categoria Millor projecte de coneixement i recerca aplicada al sector turístic: Fundació Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya  (Vila-seca, Tarragona).

Categoria Innovació: Estació d’Alta Muntanya de Tavascan (Lladorre, Lleida).

Enguany, a més dels premiats en les diferents categories, s’ha fet una menció especial a títol pòstum a Raimon Martínez Fraile i Juli Soler, així com un reconeixement especial als germans Roca, d’El Celler de Can Roca.

El Dia Mundial del Turisme ha estat el marc idoni per anunciar que el 2016 serà l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme.

Cal destacar, a més, que Catalunya ha estat nomenada Regió Europea de la Gastronomia 2016 per l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT)

Josep Roca