Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 9 d’octubre del 2015

LA ZURICH MARATÓ BARCELONA I LA EDREAMS MITJA MARATÓ DE BARCELONA RECONEGUDES ENTRE LES MILLORS PROVES ATLÈTIQUES DEL MÓN


El màxim organisme internacional del món de l'atletisme, la Federació Internacional d'Atletisme (IAAF) ha anunciat que reconeix la Zurich Marató de Barcelona i l'eDreams Mitja Marató de Barcelona com a dues curses dignes de dur el seu guardó de bronze, en el que significa un reconeixement del alt nivell qualitatiu de les dues curses.

S'ha de destacar el gran esforç de l'ajuntament de Barcelona i l'empresa RPM Racing a fer que es consolidin aquestes curses i trobar-les entre l'elit de les proves atlètiques populars.

Són molts els requisits que ha de complir una cursa d'atletisme per rebre un reconeixement d'aquest tipus. Aspectes com el nivell dels atletes d'elit que hi participen, la qualitat del circuit, els serveis que s'ofereixen als corredors, el nombre i la qualitat dels avituallaments, els nivells de seguretat, o la cobertura que es dóna de la cursa als mitjans, són alguns dels molts aspectes que la IAAF té en compte alhora d'atorgar un reconeixement d'aquest nivell.