Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dissabte, 10 d’octubre del 2015

SALÓ NÀUTIC INTERNACIONAL DE BARCELONA 2015


El Saló Nàutic Internacional de Barcelona torna del 14 al 18 d'octubre al Port Vell per mostrar la més gran i variada oferta comercial de la nàutica esportiva i d'esbarjo d'Espanya. Hi participaran més de 260 expositors, nacionals i internacionals, que presentaran uns 80 nous models d'embarcacions, dels més de 670 que s'exhibiran, 50 novetats en accessoris electrònics i motors d'última generació, així com una gran varietat de serveis, productes i tendències. El certamen de Fira de Barcelona proposa, així mateix, un ampli programa d'activitats per a professionals i aficionats a la nàutica.

Els visitants del saló, que se celebra als molls d'Espanya i de la Fusta del Port Vell, podran gaudir tant de la mostra flotant - amb embarcacions a partir dels 8 m. d'eslora - com de l'exposició a terra, amb tot tipus de novetats, productes i serveis nàutics que inclouen des d'electrònica i motors, fins a pintures, veleries, remolcs, articles de pesca, xàrter o ports esportius, a més de petites embarcacions i pneumàtiques.

Les marques aposten pel certamen de Fira de Barcelona per llançar els seus productes a Espanya

El saló tornarà a comptar amb les seves àrees temàtiques, situades al Moll de la Fusta, on es desenvoluparan la majoria de les activitats. D'una banda, l'Àrea Fun Beach que, a més d'aglutinar productes i serveis relacionats amb els esports nàutics, tindrà una zona de proves amb accés al mar perquè el públic pugui gaudir de sessions d'iniciació a la vela lleugera, canoa, caiac, moto d'aigua o pàdel surf, així com una piscina d'onades per "surfejar". De l'altra, l'Espai del Mar, una zona dissenyada per a presentacions de regates, trofeus o premis, i on també es duran a terme debats i conferències sobre el medi marí i la navegació en totes les seves variants; i Marina Tradicional, amb embarcacions clàssiques, entre les quals destaca la Sant Rafael, que enguany compleix 100 anys. El programa d'activitats actualitzat està disponible a www.salonnautico.com.