Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dilluns, 25 de gener del 2016

FESTA DE L’ESPORT CATALÀ 2015


Avui dilluns 25 de gener ha tingut lloc la 19a Festa de l’Esport Català 2015 al Museu Marítim de Barcelona, organitzada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i el Diari Sport.

Les entitats esportives centenàries que han rebut un reconeixement en el transcurs de la Festa han estat : Federació Catalana d’Atletisme, Club Esportiu Portbou, Club Futbol Amposta, Club Esportiu Premià, Club Esportiu Sagrerenc, Club Futbol Ulldecona i Club Futbol Santpedor.

Els esportistes que busquen arribar algun dia al més alt dins el panorama esportiu són els premiats com a Esportistes amb més Projecció. Aquests premis han estat per a la tennista Paula Badosa, en categoria femenina i per al ciclista Marc Soler en la masculina.

El Premi al Seny Esportiu ha recaigut en l’àrbitre de voleibol, Diego León, amb més de 50 anys de dedicació al voleibol com a jugador, àrbitre internacional i membre del Comitè Organitzador dels Jocs Olímpics de Barcelona’92.

El Premi a la Millor Gestió Federativa ha estat per a la Federació Catalana de Tir amb Arc (FCTA) pel forment de l’esport base amb la creació de diferents escoles de tir amb arc.

Pel que fa al Premi a l’Esperit Esportiu, aquest ha estat per a l’atleta federat més veterà d’Espanya, Valentí Huch.

A Santi Freixa se li ha atorgat el Premi Llegendari com a reconeixement a la seva gran trajectòria dins l’hoquei herba.

El segon triplet aconseguit pel FC Barcelona ha fet que el conjunt blaugrana s’emporti el Premi al Millor Equip Català.

La corredora de muntanya Núria Picas i el futbolista Gerard Piqué han estat guardonats amb els premis més importants, els de Millors Esportistes Catalans  del 2015 en la categoria femenina i masculina respectivament.