Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 11 de febrer del 2016

LA CUINA A SILS A L'HOTEL H10 CASANOVA


Avui Dijous 11 de Febrer del 2016 ha tingut lloc a l´hotel H10 CASANOVA la presentació oficial de les JORNADES DE LA CUINA TRADICIONAL CATALANA – LA CUINA A SILS que es duran a terme al RESTAURANT MEDITERRANI de l´hotel H10 CASANOVA del 12 al 14 de Febrer.

A la presentació hi han assistit, entre d'altres personalitats, el director general d´Alimentació de la Generalitat de Catalunya el Sr. Antoni Díaz Vendrell, el director de l´hotel H10 CASANOVA el Sr. David Torres i el Sr.  Xicu Anoro ànima i responsable del col·lectiu.

Les jornades han estat organitzades conjuntament amb LA CUINA A SILS, col·lectiu que va néixer amb el propòsit de recuperar i preservar el ric patrimoni gastronòmic de Sils, municipi amb una reculada tradició culinària que resta en la memòria de les persones més grans. El col·lectiu, constituït bàsicament per dones, ha sabut girar els ulls a la història i recordar què menjaven i com cuinaven els nostres avantpassats tot oferint, amb el seu coneixement après per tradició oral de generació en generació, una múltiple i variada gamma de saviesa popular.

Cada nit les cuineres més prestigioses de LA CUINA A SILS, amb en Xicu Anoro al capdavant, ens delectaran amb un menú bufet degustació consistent en 3 aperitius, 2 primers, 3 plats principals, 2 postres, tot plegat acompanyat amb ví DO Empordà i cava Brut Perelada, a més de cafès i petits fours.

Tots els plats els serviran les cuineres de LA CUINA A SILS que oferiran també una detallada explicació de la història i l'elaboració dels plats donant, així, la possibilitat als assistents de descobrir els secrets de les receptes tradicionals de plats com ara els fideus a la cassola, la sopa de pagès, les croquetes d'escudella o el bacallà amb panses i pinyons.

En definitiva, una ocasió única per gaudir de l´autèntica cuina catalana, feta amb ingredients de primeríssima qualitat i elaborada amb tota la cura i dedicació que aquests plats es mereixen.




Aperitius variats

Fideus a la cassola

Sopa de pagès

Bacallà amb panses i pinyons

Vedella amb salsafins

Mandonguilles amb sipia

Crema catalana i bunyols