Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 3 de febrer del 2016

LA MODA NO DESCANSA A LA CIUTAT DE BARCELONA, TERCERA JORNADA DE LES DESFILADES 080 BARCELONA FASHION FW 16/17


LYLE & SCOTT, la col·lecció totalment contemporània té una paleta de colors apagada però brillant que captura l’esperit del festival britànic amb una sensació fresca i natural d’estiu. Peces de punt i de coll alt són el matisos a destacar.








EDGAR CARRASCAL, El vestuari d’aquest home connota la idea d’amplitud, de llibertat, de moviment. La camisa segueix sent la peça central del guarda-roba masculí, tenyida de tons eucaliptus, cafè, visó, guinda o antracita, i s’accentua amb tocs de vermell tomàquet i blau ànec en accessoris estampats, com corbates i maxicorbatins. La superposició de peces ofereix al conjunt un cert aire bohemi, molt fresc i despreocupat.








NAULOVER, la col·lecció es basa en els colors d'un jardí d'hivern, combinacions inesperades que barregen punt, seda, viscosa i raió. Estampats gràfics florals amb acabats tecno que mostren una naturalesa calidoscòpica. Peces fluïdes que s'ajusten a la cintura. Siluetes naturals i orgàniques que contrasten amb els estampats digitals.








WOM & NOW, Passió pel femení i el nostàlgic, motius orgànics per al dia i per a la nit, quadre escocès, Harris i tweed, delicades sedes i càlides llanes tricotades, to sobre to basat en gammes terroses com el tabac, cafè, caldera i ocre, abrics llargs, colls alts, pantalons amples i vestits llargs, un maximalisme controlat.










La jornada ha comptat també amb les presentacions de les col·leccions de OSCARLEON, LEBOR GABALA, JUSTICIA RUANO i CUSTO BARCELONA que han conquerit al públic.