Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 2 de febrer del 2016

NOVA CREACIÓ I DISSENY A LA SEGONA JORNADA DE LES DESFILADES 080 BARCELONA FASHION FW 16/17




KRIZIA ROBUSTELLA, sofisticació i carrer s'uneixen en aquesta col·lecció BLACK STREET dedicada als rappers de les classes adinerades, amb la seva adoració als abrics de pèls, els bastons i els diamants, tot jugant amb el colors blanc i negre.








PABLO ERROZ, La transició artística dels 70 i 80, les transformacions socials ocorregudes entre 1976 i 1984, l’anàlisi i redefinicions , el concepte = símptoma i no la causa són els arguments que ha utilitzat el dissenyador per crear la seva nova col·lecció PERCEPTION Ha utilitzat materials com: Napa, be, bambula, llanes, viscoses, encaix de cotó, tricot, lamé, brillantina, PVC. i utilitzat colors com: Tangerine Tango, Navy, Junior Grey, Soft Beix, Pirate Black.








PUNTO BLANCO amb la col·lecció CINEMATIC ens fa encantar i ens endinsa  en el món imaginari de la Warner Bros amb la seva atmosfera en la qual el malvat i l'heroi es barregen donant pas a una història única, amb un complex treball de sensacions i escenografies basades en la nova pel·lícula 'Batman vs. Superman: L’origen de la justícia.








TXELL MIRAS ens ha traslladat a la solemnitat d’un convent amb la seva col·lecció ‘Conventual’, actualitzant a la nostra època la sobrietat dels hàbits religiosos amb grafismes modernitzats.








ESCORPION En aquesta edició ens ha presentat la col·lecció ULTRAMAR, l'altre món més enllà dels mars, allò desconegut i allò somiat. La realitat de l' altre, del món nou: cares noves, usos diferents, veus desconegudes. La barreja pacífica entre dos mons aliens i distants. Separats pel mar i units per ell. Destaquem la gran qualitat del seu punt amb un escenari mariner, peces confortables i molt treballades








 La jornada també ha comptat  amb les magnífiques desfilades de MIRIAM PONSA, SITA MURT i MANUEL BOLAÑO