Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 29 de juny del 2016

A LA 080 BARCELONA FASHION HI HA MODA PER A TOTES LES EDATS


COL·LECIÓ SUMMER SONGS
CND BY CÓNDOR


Inspirats en la música i els festivals d’estiu, és una col·lecció fresca i divertida.
Teixits vaporosos, bambules i voiles de cotó ideals per ballar amb l’alegria de la música a l’estiu.

Creació per l’alegria, la música, el ball, el sol, ... la primavera i l’estiu 2017.






COL·LECCIÓ SAILOR BEACH
BÓBOLI


Aquest estiu, Bóboli presenta una passarel·la marinera, amb un aire molt elegant i sofisticat. Amb un color rosa suau, que combina amb el blau cel i amb els tons de denim rentat. La col·lecció que presentem és plena de detalls mariners en estampats i en teixits. Ratlles, palmeres i, fins i tot, fruites tropicals, fan una barreja de tendència en què els nens també presenten colors més suaus i alegres.





COL·LECCIÓ IN DECISION
BLAME LABEL



Blame proposa un exercici diferent. Quan no sàpigues quina decisió prendre, llança una moneda a l’aire. No per prendre una decisió segons el resultat, sinó per escoltar el teu ésser interior en el moment en què la moneda estigui girant. Es tracta d’un procés que ens ajuda a fer augmentar la confiança en nosaltres mateixos i així sentir la tranquil·litat que es troba en la decisió dels nostres propis desitjos.
Blame, amb la col·lecció IN DECISION, a través de tècniques, teixits i línies, ofereix un vestuari apte per enfrontar-te a la presa de qualsevol determinació, amb la seguretat i el confort necessaris que exigeix el dia a dia.





COL·LECCIÓ ETIMOLOGIA DEL YO
SAMUEL ALARCÓN



Una reflexió sobre la identitat, les parts que la conformen i quin n’és l’origen, és el punt de partida d’Etimología del Yo SS 2017, la nova col·lecció del dissenyador Samuel Alarcón. En aquesta el tricot es manté com a principal mitjà d’expressió amb el qual desenvolupa pecesagender amb les que reclama l’arribada d’un trencament de la moda i una dissociació entre sexe, gènere i moda.






La jornada d'aquest dimecres ha continuat amb les desfilades de RITA ROW, SSIC AND PAUL, ESCORPION, BCN BRAND, PUNTO BLANCO, LEBOR GABALA, CUSTO BARCELONA