Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dilluns, 27 de juny del 2016

TRET DE SORTIDA A LA 18A EDICIÓ DEL 080 BARCELONA FASHION


La firma CARLOTAOMS, guanyadora del Premi Nacional 080 de la Generalitat de Catalunya al Disseny Emergent de la passada edició ha estat l’encarregada d’inaugurar la passarel·la, amb la seva col·lecció “Equilàter”. Per aquesta col·lecció, el tàndem de dissenyadores Elisabet Carlota i Elisenda Oms, s’ha inspirat en la premissa conceptual consistent en les tres visions –de passat, present i futur- que evoca un mateix objecte, un tomàquet. Tot un macguffin per parlar dels moviments migratoris en busca d’una vida millor, en la desertització dels camps, i en els horts urbans. Com a resultat una proposta de línia molt esportiva, que pivota sobre tres colors (el blanc, el negre i el vermell) amb faldilles midi amb vol i pantalons amples amb cintures marcades per a elles, i bermudes i “parkes” d’estiu per a ells.

Li ha pres el relleu la dissenyadora Krizia Robustella, amb la col·lecció “Happy Ending”, una reflexió desdramatitzada sobre la mort, un funeral on el color, les flors i la ironia són els protagonistes.

De la seva banda, la creadora Celia Vela ha presentat la col·lecció “D’agost a setembre”. En aquesta ocasió, el punt de partida creatiu de la dissenyadora, és la immediatesa de la moda, la seva naturalesa efímera. Una nova proposta de Vela, amb la seva característica barreja d’elegància i sensual. Els colors de la col·lecció van des de diferents gammes de verds, al morat, passant pel blanc i el negre i delicats estampats de flors i fuites. Destaquen les faldilles midi i mini, els shorts, i els vestits de nit, peces estructurades i alhora fluides, efecte que aconsegueix combinant gases i tuls amb teixits tècnics.

A la tarda, serà el torn de Yerse, amb “The sea and the beach” , Justicia Ruano que presentarà la col·lecció ““Revolutionary Road”, i del creador Miquel Suay. La firma TCN tancarà la jornada inaugural.


Carlotaoms

Krizia Robustella

Celia Vela

Yerse

Justicia Ruano

Miquel Suay

TCN