Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 11 de novembre del 2016

LA FCEH PRESENTA LA NOVA TEMPORADA 2016 - 2017


Avui divendres la Federació Catalana d’Esports d’Hivern (FCEH) ha presentat la nova temporada d’hivern 2016-17.

L’acte ha estat presidit pel President de la FCEH, Sr. Oscar Cruz; el President de l’ACEM, Sr. Aureli Bisbe; el Secretari General de l’Esport, Sr. Gerard Figueras; el Secretari d’Empresa i Competitivitat del Departament d’Empresa i coneixement, Sr. Joan Aregio; el Comissionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Sr. David Escudé, i la Directora General d’Educació Infantil i Primària de la Generalitat de Catalunya, Sra. Carme Ortoll.

En el transcurs de l’esdeveniment s’han presentat els equips de tecnificació i el calendari de competicions de la FCEH, destacant els grans esdeveniments de neu que tindran lloc a les estacions d’esquí del Pirineu català, com ara la Copa del Món d’snowboard FIS (La Molina). La Secretaria General de l’Esport i el Departament d’Ensenyament han presentat la tercera temporada del programa Esport Blanc Escolar, emmarcat en el Pla Estratègic dels Esports d’Hivern a Catalunya (PEEHC). L’Ajuntament de Barcelona ha explicat el programa Esports d’Hivern a través del qual molts alumnes barcelonins s’inicien en els esports blancs. L’Associació Catalana d’Estacions d’Esquí i l’Agència Catalana de Turisme han fet un balanç de la temporada anterior i han presentat  les principals novetats que les estacions catalanes han preparat per aquesta temporada.

Així mateix s’ha inaugurat la fira Let’s Snow BCN, festival d’esquí i esports de muntanya, que tindrà lloc al Poble Espanyol de l’11 al 13 de Novembre per donar el tret de sortida a la temporada d’hivern.