Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 17 de març del 2017

28 ESTRELLES BRILLARAN ALS JARDINS DE CAP ROIG


El Festival de Cap Roig arriba a la seva 17a edició consolidat com l’esdeveniment musical més important de l’any a la Costa Brava i el festival d’estiu de referència al sud d’Europa. Un esdeveniment que reuneix cada estiu els noms propis més rellevants del panorama musical nacional i internacional a Calella de Palafrugell (Girona), en un impressionant paratge davant del mar, situat als termes municipals de Palafrugell i Mont-ras, a la comarca del Baix Empordà.

L’entorn natural format pel Castell de Cap Roig i el Jardí Botànic, considerat un dels més importants de la Mediterrània, és l’escenari perfecte per gaudir de la música a les nits d’estiu com mai abans havies imaginat. Una experiència única i inoblidable que té com a denominador comú un cartell eclèctic i equilibrat amb els artistes més destacats de cada gènere musical.

El Festival de Cap Roig afronta aquesta nova edició, sota la direcció de Clipper’s Live i el patrocini principal de la Fundació Bancària ”la Caixa”, amb el repte de seguir impulsant un model de festival d’estiu d’èxit, amb una programació de qualitat i amb la intenció de promocionar el mateix territori, també des del vessant cultural, social i econòmic.

Els artistes que a partir del 7 de juliol i fins al 22 d’agost, ompliran amb la seva música l’escenari del jardins de Cap Roig seran: WILCO, ANASTACIA, PASSENGER, PRETENDERS,BLAUMUT, PAULA VALLS, NORAH JONES, ESTOPA, SÍLVIA PÉREZ CRUZ, MELENDI, ELS AMICS DE LES ARTS, INDIA MARTÍNEZ, ALICIA EN EL PAÍS DE LAS MARAVILLAS, LUIS FONSI, DANI MARTÍN, IVÁN FERREIRO, RAMON MIRABET, SWEET CALIFORNIA, MIGUEL BOSÉ, SIDONIE, LA IAIA, UMBERTO TOZZI, HOMBRES G, BEN HAR, ANDREA BOCELLI, LA SIRENITA, DAVID BISBAL, JASON DERULO.