Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 30 de març del 2017

FESTIVAL JARDINS DE PEDRALBES BARCELONA


Del 5 de juny al 15 de juliol de 2017, Barcelona viurà la cinquena edició del Festival Jardins Pedralbes.

Aquest any, el festival comptarà amb les actuacions de Rufus Wainwright, La Locomotora Negra, Kool & The Gang, Noa & Pasión Vega, Michael Bolton, India Martínez, Ludovico Einaudi, Manel, Belle and Sebastian, The Beach Boys, Tony Bennett, 2Cellos, Kris Kristofferson, Birdy, Gipsy Kings, Rosana, Sting, Broadway & West End Divas, Jarabe de Palo, Air, Yann Tiersen, Roger Hodgson, Juan Luis Guerra, Art Garfunkel i Gérard Depardieu.

A més, la programació de l’Espai Village donarà l’oportunitat a propostes joves i interessants.

El 5 de juny s’obrirà la V edició del Festival Jardins Pedralbes amb el concert del cantautor Rufus Wainwright, que repassarà amb la seva veu privilegiada les cançons que han marcat la seva carrera. Una aturada en la seva tasca de compositor operístic que aprofita per retornar al pop líric que l’ha enlairat fins més enllà de l’escena indie.

La inauguració oficial vindrà el 6 de juny, de la mà de la Big Band estable més antiga de Catalunya: La Locomotora Negra, que delectaran el públic amb les seves mogudes interpretacions de Jazz negre en el seu caire més popular.

El 15 de juliol arribarà el tancament del Festival Jardins Pedralbes amb una actuació que no deixarà ningú indiferent. L’actor Gérard Depardieu interpretarà escenes del seu premiat "Cyrano de Bergerac", i de "El Carnaval dels Animals" de Saint-Saëns. Aquest aclamat espectacle serà la cirereta per a una edició que promet ser recordada durant molts anys.