Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 2 de març del 2017

BRYAN FERRY I FRANCO BATTIATO PRIMERS NOMS DE L’ESTIU MUSICAL DEL FESTIVAL DE PERALADA


Els consagrats Bryan Ferry i Franco Battiato actuaran aquest estiu a l’Auditori Parc del Castell, en el marc de la 31ena edició del Festival Castell de Peralada les nits del 21 i 22 de juliol, respectivament.

Bryan Ferry és una de les icones del rock que continua enlluernant al públic amb la seva veu elegant i seductora. El que fou el cantant de la formació pop Roxy Music, uns dels grups més eclèctics i innovadors de la història de la música, autors de cançons que s’han convertit en imprescindibles com More Than This, Virgina Plain o Avalon, debutarà al Festival Castell de Peralada la nit del 21 de juliol.

La nit del 22 de juliol, el protagonista serà Franco Battiato. Aquest cantautor, músic, lletrista, compositor, cineasta, pintor, intel·lectual..., és sense dubte una de les personalitats més importants del panorama cultural italià i europeu.


Els noms de Ferry i Battiato es sumen al cartell de la 31ena edició del Festival de Peralada, que ja ha presentat el ballet de La Bella i la Bèstia amb el Malandain Ballet Biarritz amb música en directe a càrrec de l’ Euskadiko Orkestra Sinfonikoa (28 de juliol), l’òpera Madama Butterfly de Puccini amb direcció escènica de Joan Anton Rechi (7 i 9 d’agost), -coproducció del Festival i la Deutsche Oper Am Rhein-, i els recitals lírics protagonitzats per la soprano russa Julia Lezhneva (5 d’agost) i pel tenor nord-americà Gregory Kunde (6 d’agost).