Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 3 de març del 2017

ÈXIT DE VISITANTS EN EL MOBILE WORLD CONGRESS


La trobada de referència en l'àmbit de l’emprenedoria i la innovació digital en el marc de GSMA Mobile World Congress, 4YFN, va tancar ahir dimecres la seva quarta edició amb més de 19.000 assistents. Aquesta edició de rècord, va reunir a més de 600 startups, 700 inversors i va comptar amb un panell amb més de 270 ponents internacionals entre els que descaquen Terry von Bibra, Global Manager EMEA de Alibaba, Michael Spiegelman, Director of Product Innovation for Growth & Acquisition de Netflix, Fernando Fanton, CTO de Just Eat, i Sir Martin Sorrell, CEO de WPP Group.

En l’última jornada del 4YFN, Themotion ha estat premiat en la categoria Digital Media, ofereix una eina per a empreses amb productes digitals que permet crear vídeo anuncis sobre els productes del seu catàleg de forma ràpida i senzilla.

Pel que fa al MWC les dades també han superat totes les dades 108 mil visitants, 7 mil més que l’any anterior.

Els visitants han pogut posar-se al dia de les últimes novetats del sector, sobretot destacar  el 5G la tecnologia que marcarà el futur, els drons, iot (la internet de les coses), la robòtica, un esdeveniment que ha comptat fins i tot amb cotxes de carreres amb motor elèctric controlats per la IA (Inteligència artificial).