Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 25 de gener del 2019

ESPOT I PORT AINÉ OBREN EL 100% DEL DOMINI ESQUIABLE AQUEST CAP DE SEMANA


L’hivern ha arribat, per fi, a la comarca del Pallars Sobirà trobant-nos així de ple, en la temporada alta. Les intenses nevades del dimecres 23, sobretot a primera hora del matí, i del dijous 24, especialment abundants fins al migdia a l’extrem nord del Pirineu occidental, s’han traduït fins ara en 60 cm de neu nova a la cota 2000 entre els dos dies de nevada a Espot i a Port Ainé. Les baixes temperatures combinades amb les generoses precipitacions i l’intens treball dels tècnics de pistes permetran obrir aquest cap de setmana, si les condicions acompanyen, el 100% d’Espot i Port Ainé.

Dissabte 26 i diumenge 27 els visitants es trobaran amb gruixos de 70 a 120 cm de neu pols a cotes altes a ambdues estacions. A Espot gaudiran de les 22 pistes que té l’estació (2 verdes, 10 blaves, 6 vermelles i 4 negres) i a Port Ainé de les 25 (6 verdes, 4 blaves, 11 vermelles i 4 negres). A més, els remuntadors funcionaran al 100%. L’horari d’obertura serà de 9.00h del matí a 16.30h de la tarda.

Les nevades també han fet acte de presència a l’estació de Tavascan, ubicada al Pallars Sobirà, on les precipitacions de neu han estat molt abundants. S’està treballant en l’acondicionament d’accessos i pistes i seguretat per la gran quantitat de neu caiguda. La previsió d’obertura del domini esquiable d’alpí per primer cop aquesta temporada i del de fons és dissabte 26.

Durant tot l’hivern, a més, els visitants viuran una experiència única tot esprement els encants que embolcallen ambdues estacions d’FGC: Espot es troba al costat d’un Parc Nacional, el d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici i Port Ainé se situa en el municipi de Rialp i Soriguera, al massís de l’Orri, i està envoltada pel Parc Natural de l’Alt Pirineu.