Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 30 de gener del 2019

PALO MARKET FEST DONA LA BENVINGUDA A LES 'NEW FAMILIES'



Palo Market Fest celebra la seva propera edició el cap de setmana del 2 i 3 de febrer al carrer Pellaires 30 oferint oci saludable, comerç responsable i cultura per a totes les edats a les noves famílies que gaudeixen la vida amb llibertat. Noves famílies heterosexuals, monoparentals, noi noi o noia noia. Aquest és el públic que cada mes acudeix a aquest mercat per a trobar una oferta alternativa allunyada de les avorrides rutines (propostes) del mainstream.

Una edició en la qual Palo Market Fest presentarà el programa Fashion Forwrad de Barcelona Activa amb el qual es pretén impulsar i donar suport a les noves familíes de dissenyadors emergents entre els que podreu trobar: La Cabellera de Berenice i les seves joies contemporànies,Marymood i les seves especials camises confeccionades amb teles sostenibles, Figtree amb peces de ganxet, i, finalment, Pardo Hats amb els seus barrets artesans
.
Els expositors de gastronomia que formen la família Palo Market Fest es preocuparan d'utilitzar productes de KM.0 i primera qualitat, sense oblidar el sabor.

Artistes de jazz que es barregen i fusionen amb l'hip-hop, la dansa contemporània o el pop, entre altres estils no hi faltaran.

I els més petits no deixaran de tenir el seu racó dedicat als Tallers artístics.