Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 4 de gener del 2019

PER PRIMER COP A BARCELONA, ECOVIDRIO REGALA TORTELL DE REIS PER CADA 3 AMPOLLES DE VIDRE


Aquest divendres, 4 de gener, Ecovidrio, entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de vidre, durà a terme la iniciativa #ReciclaVidreXTortell i obrirà un obrador efímer on repartirà 2.000 tortells de Reis a tots els ciutadans que depositin 1 quilo de vidre (tres ampolles).

Amb aquesta campanya, l’entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge de vidre té com a objectiu conscienciar sobre la importància del reciclatge d’aquest tipus d’envasos al Nadal -una de les èpoques de major consum de vidre que suposa prop d’un 20% del reciclatge total d’un any- i reconèixer el compromís dels ciutadans amb el reciclatge de vidre durant tot l’any.

En concret, el 2017 es van reciclar 789.235 tones a España –una mitjana de 16,9 kg per habitant, l’equivalent a 64 envasos per persona– i, des de desembre a gener es van depositar en el contenidor verd més de 138.000 tones. El reciclatge d’envasos de vidre creix a Catalunya un 5,5% respecte el 2017

Per part seva, a Catalunya la recollida selectiva de residus d’envasos de vidre a través del contenidor verd ha aconseguit, fins el mes de novembre, 148.021 tones, que suposen un 5,5% d’increment respecte el mateix període de 2017.

Ecovidrio col·laborarà en aquesta campany #ReciclaVidreXTortell amb la Fundación Mauricio Garrigou que treballa per a donar a nens i joves amb capacitats diferents una educació de màxima qualitat atenint a les seves necessitats específiques.