Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dilluns, 27 de maig del 2019

GASTRONOMIA I SOSTENIBILITAT A LA SISENA EDICIÓ DEL TAST A LA RAMBLA



Avui dilluns, 27 de maig, la regidora del Districte de Ciutat Vella, Gala Pin, i els organitzadors de l’esdeveniment, Fermín Villar, president d’Amics de La Rambla, i Roser Torras, directora de grup gsr, ens han presentat a l’Arts Santa Mònica, la sisena edició de “Tast a La Rambla” -6ª Setmana de Gastronomia de Barcelona-, un gran festival culinari de caràcter anual i que tindrà lloc els propers 6, 7, 8, 9 i 10 de juny; cinc dies en els quals una quarantena dels millors bars, pastisseries i restaurants de la ciutat de Barcelona oferiran, al mig de la Rambla de Santa Mònica, una mostra de la seva cuina.
A l’acte no hi ha volgut faltar alguns dels xefs de restaurants, bars i pastisseries que estaran presents a la fira com Germán Espinosa(Fonda España), Jordi Esteve (Nectari), Romain Fornell i Oscar Manresa (Casa Leopoldo), Paco Pérez(Enoteca Hotel Arts) o Rafa Zafra (Estimar), Escribà, Heura.

Aquest any la proposta de degustació es divideix en cinc àrees: Cuina d’Autor, Pastisseria, Tapes i Platillos, Cuina Tradicional i un nou espai dedicat a la Cuina Metropolitana (que comptarà amb els restaurants Follia, de Sant Joan Despí; La Bonaigua, de Sant Just Desvern, i This&That Co., de L’Hospitalet de Llobregat), que es completarà amb la secció dedicada a patrocinadors i col·laboradors. i tots ells comptaran de nou amb la col·laboració del Casal dels Infants del Raval i d’alumnes del CETT.

L’Arts Santa Mònica acollirà les activitats didàctiques, amb la programació de showcookings, tastos i tallers, tots gratuïts, i l’Escenari by Estrella Damm centralitzarà las actuacions musicals de Música al Carrer de Ciutat Vella i de la Raval’s Band.

També es duran a terme altres accions de naturalesa sostenible com la col·laboració amb el projecte Remenja’mmm -iniciativa que té com a objectiu evitar el rebuig dels aliments en el sector de la restauració- o l’ús tant de gots com de vaixella biodegradable i compostable.

Sota la terrassa de l’Arts Santa Mònica s’instal·larà una zona especial per a les famílies amb l’exposició “Som gent de profit”, una campanya de l’Agència de Residus de Catalunya per a conscienciar sobre el malbaratament alimentari també als més petits (de 12.00h a 20.30h). “Som gent de profit” aprofitarà Tast a la Rambla per divertir també amb “La Nevera de Profit”, un espectacle per a tots els públics que inclou màgia, humor i conscienciació, i que tindrà lloc a l’Escenari by Estrella Damm.

Alguns estands oferiran degustacions vegetarianes i/o veganes d’acord amb les tendències actuals.



Casa Leopoldo (brioix de cua de bou)