Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 24 de maig del 2019

PREMIS SPORT CULTURA BARCELONA 2018



Els premis Sport Cultura Barcelona volen reconèixer als millors de la cultura i l'esport en tots els seus àmbits i per això cada any premien figures rellevants de tots dos sectors, com a exemple inspirador i de reconeixement dels seus mèrits. A més, també s'atorga el Premi a la Millor Trajectòria des de 2013 per remarcar el treball global d'una persona, col·lectiu o entitat com a model.

Els premis Sport Cultura Barcelona 2018 s’han entregat aquest dijous 27 de maig a l’escenari de L'Antiga Fàbrica Damm, a Barcelona, el pilot de Moto GP Marc Márquez ha rebut el guardó en la categoria Esport, en la categoria Cultura ha estat per la cantant Rosalía, al no poder assistir ha fet arribar un vídeo d’agraïment, en representació seva l’ha recollit el ballarí Ángel Corella. L'entitat també ha premiat al pintor Jordi Alumà per la seva trajectòria artística.

Un jurat integrat per reconeguts periodistes del món de l'esport i la cultura i una representació de socis de l'entitat van triar mitjançant votació directa els guanyadors de cada categoria.

Sport Cultura Barcelona va ser fundada l'any 2004 pel Centre Excursionista de Catalunya, el Cercle Eqüestre, el Club Natació Barcelona, el FC Barcelona, el Panathlon Club de Barcelona, el RACC, el Reial Club de Polo de Barcelona, el Reial Club de tennis Barcelona 1899, el Reial Club Nàutic de Barcelona, l'Orfeó Català Palau de la Música, el Reial Club de Golf del Prat, el Cercle del Liceu, el Club Natació Sabadell i el RCD Espanyol. En l'actualitat compta, a més dels socis fundadors, amb 40 socis numeraris, integrats per empreses i entitats culturals i esportives de la ciutat. La Fundació RBA i la Fundació Damm són els seus patrocinadors.