Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 9 de maig del 2019

EL CENTENARI D'AUTOMOBILE BARCELONA REUNEIX A TOTS ELS GRUPS DE L'AUTOMOCIÓ.



Automobile Barcelona ocuparà 150.000 m2 a l'emblemàtic recinte de Montjuïc de l'11 al 19 de maig i s'estructurarà en tres grans eixos: Motorshow dedicat a les novetats de les 45 marques participants i a les novetats tecnològiques que estan transformant els vehicles - connectivitat, intel·ligència artificial, electrificació, internet de les coses, etc. - i la mobilitat; un segon, la Connected Street, on els visitants podran experimentar i viure tecnologies com la conducció autònoma o descobrir vehicles com el PAL-V capaç de convertir-se en helicòpter segons les necessitats del pilot; i un tercer que sota el nom Road TO100 reunirà un programa especial d'activitats centrades en els 100 anys d'història del certamen, incloent un espectacle immersiu inèdit i una exposició de cotxes de l'últim segle.

El saló comptarà amb Abarth, Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, Bentley, BMW, Citroën, Cupra, Dacia, DR Automobiles, EasyMile, Ferrari, Fiat, Fiat Profesional, Ford, Hispano Suiza, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes Benz, Mercedes Benz Vans, Mini, Mitsubishi, Nissan, Pal-V, Piaggio Commercial Vehicle, Porsche, Renault, Seat, Skoda, Smart, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen i Volvo. Entre els 130 expositors presents figuren altres empreses relacionades amb la indústria com Repsol, Iberdrola, RACC, Servei Català de Trànsit i Circutor.

Per commemorar un segle d'existència, Automobile Barcelona ha preparat un programa especial d'activitats en el marc del saló. Entre elles Génesis, un nou espectacle audiovisual on s'embarca els visitants en un viatge interactiu i immersiu a través dels 100 anys de la història de l'automòbil, Barcelona i la seva transformació i el futur de la mobilitat. Es tracta d'una experiència única d'uns 30 minuts de durada amb projeccions 3D i hologràfiques i música amb so envoltant en una instal·lació de més de 1.500 m2 ubicada al Palau 2 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. Génesis estarà disponible durant els dos caps de setmana del saló i es realitzaran 9 passis al dia.

A més, el Saló acull una exposició sobre grans automòbils de l'últim segle en què es reuniran un total de 26 vehicles. Els comissaris de l'exposició han seleccionat diversos vehicles per dècades, des de l'inici del Saló de l'Automòbil de Barcelona el 1919, per il·lustrar els avenços experimentats al llarg dels últims 100 anys a través de models icònics com el Ford T, emblema de la producció en cadena; el Rolls Royce Silver Ghost, icona del luxe; el jeep Willys, precursor militar dels vehicles tot terreny, l'Aston Martin DB5 de James Bond, o el Ferrari Testarrossa, símbol dels superesportius dels anys 80, entre d'altres.