Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 13 de març del 2014

35ª EDICIÓ DE LA ZURICH MARATÓ DE BARCELONA

Zurich Marató de Barcelona


Avui Dijous 13 de Març del 2014 ha tingut lloc al Saló de Cròniques de l´Ajuntament de Barcelona la presentació oficial de la 35ª ZURICH MARATÓ DE BARCELONA que s’esdevindrà el proper Diumenge 16 de Març, posicionant a la ciutat entre l’elit mundial en organització de grans esdeveniments esportius.

A la cita hi han assistit, entre d’altres personalitats, la Tinenta d’Alcalde d’Esports, Maite Fandos,  el president de RPM Racing,  Jaume Alguersuari; el director de màrqueting del Grup Zurich a Espanya, Angelo Trotta; el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas; el director de la cursa, Cristian Llorens,  i diversos representants d’empreses patrocinadores i col·laboradores.

La cursa de fons per excel·lència de la ciutat de Barcelona reunirà al voltant de 18.000 corredors a la línea de sortida, dels quals el percentatge de dones participants s’ha vist incrementat en relació a l’edició del 2013.

Quasi un 40% del total de participants procedeixen de l’estranger, xifra molt elevada que destaca la internacionalització de la cursa i l’interès que hi desperta.

Els corredors kenyans han estat els tradicionals vencedors d’aquesta marató  i en l’edició d’enguany també es comptarà amb la “legió kenyana” per intentar assolir un nou rècord de la prova.


El rècord de la cursa continua en mans, des de l’any 2010, del kenyà Jackson Kotut amb un crono de 2h.07:30, mentre que en categoria femenina l’ostenta, des del 2012, la seva compatriota Emily Chepkomi amb un temps de 2h.26:53.