Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 4 de març del 2014

“ENS TROBEM A LA CURSA” , LEMA DE L’EDICIÓ 2014 DE LA CURSA EL CORTE INGLÉS


La Cursa El Corte Inglés convoca el diumenge 6 d’abril la 36ª edició amb l’objectiu de mantenir el seu lideratge europeu, reforçar la segona posició mundial en el rànquing internacional de carreres atlètiques populars i consolidar-se com la gran festa de l’esport barceloní. La prova intensifica el vessant solidari, iniciat el 1986, i aquesta vegada cedeix gratuïtament els seus enormes mecanismes de difusió a la Fundació Ulls del Món que va néixer l’any 2001 de la mà de Rafael Ribó (actual Síndic de Greuges/Defensor del Poble de Catalunya) i el retinòleg Dr. Borja Corcóstegui, amb l’objectiu de garantir el dret universal a la visió als territoris més vulnerables del món.

Segons el llistat oficial que anualment publica la prestigiosa organització atlètica nord-americana Running USA, la carrera australiana Sun-Herald City 2 Surf (14 km), que aquest 2014 se celebrarà el 10 d’agost, lidera aquesta classificació, seguida de la Cursa El Corte Inglés.

A les 9.30 h del diumenge 6 d’abril i des de la sortida instal·lada al Passeig de Gràcia/Gran Via,els corredors gaudiran amb el clàssic recorregut de 10,766 km pels carrers més cèntrics de la ciutat i, en solitari o bé juntament amb els seus familiars i amics, ratificaran el lema de la prova en aquesta edició: “Ens trobem a la Cursa”. La carrera no oblida els milers i milers de persones que amb el seu històric esforç l’han convertit en la més gran d’Europa (72.047 corredors al 2013, dels quals més del 40% eren dones) i dóna dues hores i mitja per acabar el circuit urbà que, una vegada més, tindrà com a principal al·licient l’accés a l’interior de l’Estadi Olímpic de Montjuïc.

Els participants gaudiran d’una única sortida situada al Passeig de Gràcia amb Gran Via i un recorregut inigualable pel centre de la ciutat. Accedir a l’Estadi Olímpic de Montjuïc i córrer pel seu paviment és un privilegi que només la Cursa El Corte Inglés pot oferir als seus corredors.


Tota la informació relacionada amb la carrera la trobaran a la web de la prova www.cursaelcorteingles.cat.