Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 12 de març del 2014

PRESENTACIÓ TEMPORADA 2014 D’ISIDRE ESTEVE



Avui Dimecres 12 de Març del 2014 ha tingut lloc al Restaurant Boo Beach Club la presentació oficial de la nova temporada 2014 d’Isidre Esteve.

A l´acte hi han assistit, entre d’altres personalitats, la Tinenta d´Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, la Sra. Maite Fandos, així com també l’esportista, Isidre Esteve; el President de KH Lloreda,  el Sr. Josep Maria Lloreda; la Directora de màrqueting de Polaris Sales Spain,la Sra. Míriam Torrents i el Responsable de Comunicació de MGS Seguros, el Sr. German Martínez.

Isidre Esteve ha expressat en la seva intervenció que el seu objectiu primordial és “ésser competitiu al màxim” i ha destacat el seu nou repte de participar en el Campionat d’Espanya de Ral·lis Tot Terreny amb el seu nou vehicle adaptat amb el coixí intel·ligent, el Polaris Ranger RZR XP1000, vehicle de 1000 cc de motor, més ample en quant a eixos, amb una acceleració molt bona i dotat amb 20 cavalls més que el de l’any passat.


Per la seva banda la Sra. Fandos ha agraït a l’organització el fet de que la presentació s’hagi fet a Barcelona, ciutat que ocupa el 2on lloc en l´índex mundial de ciutats esportives, i ha elogiat la figura d’Isidre Esteve tot destacant que esportistes com ell “són un exemple de superació i un exemple per als joves”.