Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 6 de març del 2014

RUTA DE TAPES A NOU BARRIS 2014 PINXU – PANXO

PINXU-PANXO

Avui  Dijous 6 de Març del 2014 ha tingut lloc al restaurant EGARRI – TXAPELDUN la presentació oficial de la RUTA DE TAPES A NOU BARRIS 2014 anomenada PINXU – PANXO.

La presentació ha anat a càrrec de la Regidora del Districte de Nou Barris, la Sra. Irma Rognoni, la qual ha explicat que aquesta iniciativa, impulsada per l’Ajuntament de Barcelona amb col·laboració amb eixos, associacions i entitats comercials del districte, té com a principals objectius potenciar i dinamitzar el comerç, atreure visitants d’altres districtes de la ciutat i de fora de Barcelona i fomentar la creació de llocs de treball.

Cada Dijous de 19h a 22h, 33 establiments adherits a la promoció del districte de Nou Barris oferiran una tapa més una beguda a un preu molt econòmic.


La iniciativa proposa 5 recorreguts singulars a peu pel districte i per tal de donar a conèixer la ruta s’han editat 12.000 fulletons amb un plànol de la zona que inclou els restaurants participants en la promoció i la descripció en català, castellà i anglès de les tapes que s’hi poden tastar.