Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 7 de maig del 2014

PRESENTACIÓ DE LA SCOOTER ELÈCTRICA C-EVOLUTION DE BMW


L’Alcalde de Barcelona, el Sr. Xavier Trias, ha presidit avui Dimecres 7 de Maig a l’hotel W de Barcelona la presentació mundial de la scooter C-EVOLUTION 100% ELÈCTRICA de la firma BMW.

Aquest scooter té una autonomia de 100 Km., es recarrega en només 4 hores i ja es troba disponible a tot el mercat europeu.

Amb motiu de la presentació mundial de la moto C-EVOLUTION s’han dut a terme les jornades E-MOBILITY que la marca BMW ha organitzat al voltant de la mobilitat en vehicles elèctrics on han participat experts i professionals del món del motor i la mobilitat i s’ha debatut sobre les innovacions i tendències del sector.

El Sr. Xavier Trias ha agraït molt sincerament a BMW que hagi triat Barcelona per aquesta presentació mundial i ha expressat “Volem que la moto elèctrica sigui el símbol de la nostra ciutat, estem il·lusionats de veure motos elèctriques a Barcelona”, i més tenint en compte el fet de que el 45% dels desplaçaments que es fan per Barcelona es realitzen en moto i que aquests tipus de vehicles elèctrics no contaminen.

Així mateix ha destacat al llarg de la seva intervenció que la ciutat fa una aposta molt important per les noves tecnologies i la investigació capdavantera en molts àmbits, intentant ser una smart city, una ciutat intel·ligent a l’avantguarda de la innovació.