Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 28 de maig del 2015

CINQUENA EDICIÓ DE LA SETMANA DE LES TERRASSES DELS HOTELS DE BARCELONA


Avui Dijous 28 de Maig ha tingut lloc al magnífic hotel THE SERRAS la presentació de la cinquena edició de la setmana de les terrasses dels hotels de Barcelona.

Aquest esdeveniment estiuenc es consolida com una cita anual imprescindible per als barcelonins. Amb 254 activitats diferents, els 59 hotels participants engalanen les seves terrasses i les converteixen en un escenari per a tallers, concerts o workshops per apropar els seus espais a tots els públics. Les activitats es desenvoluparan durant deu dies, entre el 5 i el 14 de juny.

Cadascun dels hotels participants ofereix una proposta cultural, d’oci, musical, gastronòmica, familiar i lúdica especial i original a la seva terrassa. Així mateix, alguns hotels oferiran la seva pròpia oferta gastronòmica que incorporarà una gran quantitat de vins Torres, el patrocinador oficial de l’activitat per tercer any consecutiu.

Algunes de les activitats de les quals podran gaudir els assistents són tallers de cocteleria i cuina, tastos de vi, maridatges ishowcooking; classes de zumba, swing, ioga o auto maquillatge amb vistes a la ciutat; activitats relacionades amb l’art, música en directe i sessions de dj; les tradicionals exhibicions de natació sincronitzada o els tallers infantils de màgia, trencaclosques o pintura.


Aquesta és una de les accions que du a terme el Gremi d’Hotels de Barcelona, en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona, per apropar els hotels de la ciutat als mateixos barcelonins. Les quatre edicions anteriors de la Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona han comptat amb la participació de més de 70.000 persones.

Activitats cinquena edició, aquí