Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 27 de maig del 2016

66 HOTELS DE BARCELONA INAUGUREN L'ESTIU EN ELS SEUS ESPAIS A L'AIRE LLIURE


La cita estiuenca per excel·lència de Barcelona arriba a la seva sisena edició amb la participació de 66 hotels de la ciutat. La Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona comptarà aquest any amb 234 activitats diferents i originals per a tots els públics. Els espais a l'aire lliure seran escenari de tallers, workshops, tasts, concerts, classes de ball o jocs per a nens, entre moltes altres. Les activitats tindran lloc entre el 3 i el 12 de juny.

Cada hotel oferirà una proposta única a la seva terrassa, ja sigui cultural, d'oci, musical, familiar o lúdica. Aquest any, les activitats compten amb una nova categoria: la gastronòmica. En aquesta, s'inclouen totes aquelles activitats relacionades amb el món de la gastronomia, ja que Catalunya ha estat guardonada com a Regió Europea de la Gastronomia 2016.

Algunes de les experiències que podran viure els assistents són tastos de vins i formatges, espectacles de màgia, degustació de mojitos i tapes, havaneres, concerts de jazz, bossa nova, swing o sessions de dj, curtmetratges, taller de còctels o la clàssica exhibició de natació sincronitzada a l'hotel Ohla Barcelona a càrrec de l'equip campió d'Espanya Júnior CN Kallipolis.

En aquesta sisena edició de la Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona s'ha assolit una xifra rècord amb la participació de 66 establiments de la ciutat. A més a més, aquest any s'han incorporat activitats innovadores com la sessió de pilates del Gallery Hotel, l’espectacle i taller de bollywood a càrrec de Nataraja Danze a l'hotel Silken Gran Havana, el Showcooking amb maridatge musical by Nandu Jubany i David Romero de l'hotel Majestic, la il·lustració en directe de la barana de vidre de l'hotel Yurbban Trafalgar a càrrec de Yoshi Sislay o la degustació de vins al Wine Truck de Torres de l'hotel Hilton Barcelona.

MésQHotels, la guia d'oci dels hotels de Barcelona, recollirà el calendari d'activitats previstes en cada un dels hotels participants, que es podrà consultar a través de: mesqhotels.cat.

Aquesta acció, liderada pel Gremi d'Hotels de Barcelona, en col·laboració amb l'Ajuntament de Barcelona, es va crear per apropar i obrir els hotels de la ciutat als propis barcelonins i ja s'ha convertit en una cita ineludible i tradicional per anticipar-se a l’estiu a la ciutat. En les seves cinc primeres edicions, la Setmana de les Terrasses dels Hotels de Barcelona ha comptat amb la participació de més de 100.000 persones.