Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 5 de maig del 2016

LA GRAN FESTA DE LA FORMULA 1 AL CIRCUIT


El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, juntament amb el president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Vicenç Aguilera, han presentat avui dijous, el Fórmula 1® Gran Premi de España Pirelli. L’acte de presentació s’ha dut a terme al nou Canòdrom de la Meridiana.

A l’acte de presentació —conduit pel periodista esportiu, Josep Lluis Merlos—, també hi han  assistit l’alcalde de Montmeló, Antoni Guil, el president del Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC), Josep Mateu, director executiu d’Emprenedoria, Empresa i Innovació de Barcelona Activa, Lorenzo De Pietro, i els pilots Pedro de la Rosa i Àlex Palou.

Un any més, el Gran Premi d’Espanya se celebrarà amb magnificència. Els aficionats gaudiran al màxim amb tot el que el Circuit de Barcelona-Catalunya ha preparat per a ells. Donarà el tret de sortida al Gran Premi la tradicional visita al pit-lane del dijous, de 16:10 a 19h, durant la qual els pilots sortiran dels seus boxs per signar autògrafs als espectadors. Durant la jornada del diumenge, i un cop finalitzat el GP, els espectadors podran viure de ben a prop el podi i la celebració amb l’Open Track, que permetrà l’accés a la pista des de les zones de públic per tercer any consecutiu. Aquesta edició també incorpora moltes novetats per al públic, amb diferents propostes gastronòmiques, musicals i culturals, que convertiran el Circuit de Barcelona-Catalunya en una autèntica festa.

En l’àmbit esportiu, el Mundial no podia arribar més interessant al Circuit. Després d’un inici frenètic i ple de sorpreses, són moltes les incògnites que envolten el campionat. El líder de la classificació, Nico Rosberg, parteix com a favorit per prendre possessió de la victòria al Circuit després de guanyar també la cursa de 2015.

Els representants locals arriben al Circuit després d’algunes curses de llums i ombres. Fernando Alonso va aconseguir tornar als punts amb una sisena plaça al Gran Premi de Rússia. L’asturià prendrà la seva quinzena sortida en un Gran Premi d’Espanya amb més determinació i motivació que mai. Molt a prop d’ell estarà el seu amic Carlos Sainz.

Caldrà esperar fins al 13, 14 i 15 de maig per veure què ens ofereix la caravana mundialista a la gran festa de la FORMULA 1 que acull el Circuit de Barcelona-Catalunya.