Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dissabte, 7 de maig del 2016

7a EDICIÓ DEL BCN SPORTS FILM FESTIVAL


Espartac Peran, periodista de TV3 ha estat el mestre de cerimònia d’aquesta 7a edició del BCN Sports Film Festival.

El BCN Sports Film es caracteritza per la diversitat de guardons, que enguany han correspost a:

Premi a la millor producció Catalana: PANAROMA (Catalunya, 2015) de Jon Herranz. Una producció de Gerard Peris, de Nanuss Films.

Premi a la millor producció documental: THE CHAMPION (Estats Units, 2015). Co-dirigida i produïda per Brett Garamella i Patrick McGowan (Hillside).

Premi a la millor pel·lícula de ficció: DOMINGO (Mèxic, 2015) de Raúl López Echeverría. Una producció de Jorge Díaz Sánchez (Kinesis Film House).

Premi al millor curtmetratge TARRAGONA 2017: MARATONDAGBOKEN (Noruega, 2015) de Hanne Berkaak. Una producció de Mikrofilm AS.

Premi a la millor pel·lícula d’animació: ACCIDENT BLUNDERS AND CALAMITIES (Nova Zelanda, 2015) de James Cunningham. Una producció de Media Design School.

Premi a la millor pel·lícula d’Esports d’Aventura – ÁLVARO BULTÓ: CHASING NIÁGARA (Àustria, Estats Units, Mèxic i Canadà, 2015) de Rush Sturges. Una producció de Red Bull Media House en col·laboració amb River Roots.

Premi a la millor pel·lícula sobre Esport i Solidaritat: LA ÚLTIMA VUELTA (Catalunya i Espanya, 2014) de Luis Mora Pizarro. Una producció de Ghislain Barrois (Telecinco Cinema).

Premi a la millor producció publicitària esportiva: DARKLIGHT (Estats Units, 2015) de Mike Brown. Una producció de Zac Ramras (Sweetgrass Productions).

El Premi Especial del Jurat –format per Marta Clari, gerent de l’Institut Barcelona Esports de l’Ajuntament de Barcelona, Sergi Agusti, realitzador, fotògraf i productor cultural; Daniel Arrébola, periodista i crític cinematogràfic; Miguel Angel C. Buttini, director, guionista i productor; i Sandrine Ferraro, actriu i guionista- ha estat per CHANGEOVER (Iran, 2014), dirigida i produïda per Mehdi Alibeygi.

En aquesta edició el jurat també ha otorgat una Menció Especial del Jurat a la pel·lícula JAI ALAI BLUES (País Basc, 2015), de Gorka Bilbao. Una producció de Berde Produkzioak.

Marta Carranza, presidenta de la Fundació Barcelona Olímpica i comissionada d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, ha estat l’encarregada de lliurar l’Àmfora Ciutat de Barcelona a la millor pel·lícula en la 7a edició del BCN Sports Film a ‘Bounce: How the ball taught the world to play’, documental dirigit per Jerome Thélia i produït per Anne Carkeet (Merge Group). ‘Bounce’ explora els orígens dels nostres esports preferits. El documental creua el temps, les llengües i els continents per mostrar com la pilota ha anat adquirint protagonisme a les nostres vides i alimentant la passió per competir. Ha recollit el premi el Cònsol General dels Estats Units a Barcelona, el Sr. Marcos Mandojana.

Durant l’acte Marta Carranza ha donat un reconeixement a Marco Ascani, president de la FICTS.