Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 28 de febrer del 2017

4YFN CONTINUA MOSTRANT LES ÚLTIMES NOVETATS EN STARTUPS


Avui dimarts en la segona jornada de 4YFN hem pogut descobrir al Growth Pitching Point els nous reptes que s’han plantejat i han tirat endavant els diferents creadors de startups com per exemple una app creada per Liveroom que et situa in situ objectes abans de comprar utilitzant la realitat virtual i la realitat augmentada o Frizbit que és una eina d'automatització de màrqueting utilitzant les notificacions d'inserció de l’explorador.

ESADE  també ha volgut formar part d’aquesta edició traslladant el seu campus i viure així tot un seguit d’experiències d’aprenentatge tals com taules rodones plantejant com a aconseguir ser un emprenedor en el sector Mobile parlar de computació cognitiva i com canvia l’educació amb la transformació digital, entre altres.

Hu:toma amb un marketplace que crea, monetitza i fomenta l'aprenentatge mitjançant chatbots va sortir premiada en la categoria de IoT (Internet of Things). Un bot es un software d’intel·ligència artificial dissenyat per a realitzar una sèrie de tasques pel seu compte i sense l’ajuda del ser humà com per exemple realitzar una reserva en un restaurant.