Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 14 de febrer del 2017

MOBILE WORLD CAPITAL BARCELONA AMPLIA EL SEU PROGRAMA D’ACTIVITATS.


El director general de MWCapital, Aleix Valls, ha presentat el programa d’activitats de la Fundació en un acte presidit per Ada Colau, alcaldessa de Barcelona i presidenta de la Fundació Mobile World Capital Barcelona.

La trobada ha comptat també amb la intervenció de Jordi Baiget, conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i vicepresident del Patronat de MWCapital qui ha anunciat que enguany 105 empreses catalanes disposaran d’estand al MWC, 68 de les quals a través dels espais habilitats per la Generalitat.

José María Lassalle, secretari d’Estat per la Sociedad de la Informació i l’Agenda Digital i vicepresident del Patronat de MWCapital; iConstantí Serrallonga, director general de Fira de Barcelona i vicepresident de la Comissió Executiva de MWCapital, també han participat en l’acte i han reforçat el seu comprimís amb l’activitat de la Fundació.

Les novetats d’enguany són:

4 Years From Now (4YFN), la plataforma per la creixent comunitat de startups digitals de MWCapital, celebra la quarta edició del seu esdeveniment, en col·laboració amb GSMA, consolidant-se com un punt de trobada internacional de referència per emprenedors, inversors i grans corporacions. Entre el 27 de febrer i l’1 de març, 4YFN reunirà al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona a més de 600 startups, 700 inversors i acollirà 20.000 visitants segons les previsions, un 60% més que en l’edició de l’any passat.

mSchools, el programa educatiu de MWCapital, impulsat en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i GSMA, tindrà dos punts d’activitat pròpia en el marc del congres.Per una banda, dins el recinte de GSMA Mobile World Congress, el dimecres 1 de març, mSchools organitza una jornada dedicada exclusivament a l'educació i la tecnologia. L'activitat comptarà amb un lliurament de premis a docents i escoles que han dut a terme projectes innovadors a les aules. Per altra banda, mSchools estarà present dins de Youth Mobile Festival (YOMO), la nova trobada impulsada per GSMA en col·laboració amb MWCapital dedicat a joves entre 10 i 16 anys, amb lesmSchool Classrooms i lesmSchool Experiences.

MWCapital amplia aquest any l'impacte de la seva programació a la ciutat i impulsa Mobile Week Barcelona, una nova iniciativa que proposa una reflexió oberta al voltant de l’art, la transformació digital i la tecnologia mòbil. 10 diàlegs, 10 creacions artístiques i 10 rutes inspiradores són els eixos centrals de la proposta que tindrà lloc entre el 20 i el 26 de febrer amb activitats en els 10 districtes de Barcelona.


Mobile World Centre també comptarà amb activitat pròpia dins de l'agenda de MWCapital. L'espai acull A MOBILE Story, una exposició que fomenta la reflexió al voltant de l'evolució de la tecnologia mòbil i els avenços digitals més importants de la història contemporània.