Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 10 de febrer del 2017

TORNA A L’HOTEL H10 CASANOVA LA SAVIESA GASTRONÒMICA DE LA CUINA A SILS


Avui Divendres 10 de Febrer del 2017 ha tingut lloc a l´hotel H10 CASANOVA la presentació oficial de les JORNADES DE LA CUINA TRADICIONAL CATALANA – LA CUINA A SILS que es duran a terme al RESTAURANT MEDITERRANI de l´hotel H10 CASANOVA del 10 al 12 de Febrer.

Les jornades han estat organitzades conjuntament amb LA CUINA A SILS, col·lectiu que va néixer amb el propòsit de recuperar i preservar el ric patrimoni gastronòmic de Sils, municipi amb una reculada tradició culinària que resta en la memòria de les persones més grans. El col·lectiu, constituït bàsicament per dones, ha sabut girar els ulls a la història i recordar què menjaven i com cuinaven els nostres avantpassats tot oferint, amb el seu coneixement après per tradició oral de generació en generació, una múltiple i variada gamma de saviesa popular.

Cada dia les cuineres més prestigioses de LA CUINA A SILS, amb en Xicu Anoro al capdavant, ens delectaran amb un menú bufet degustació consistent en 3 aperitius, 2 primers, 3 plats principals, 2 postres, tot plegat acompanyat amb ví DO Empordà i cava Brut Perelada, a més de cafès i petits fours.

Tots els plats els serviran les cuineres de LA CUINA A SILS que oferiran també una detallada explicació de la història i l'elaboració dels plats donant, així, la possibilitat als assistents de descobrir els secrets de les receptes tradicionals de plats com ara els fideus a la cassola, la sopa de pagès, les croquetes d'escudella o el bacallà amb panses i pinyons.

En definitiva, una ocasió única per gaudir de l´autèntica cuina catalana, feta amb ingredients de primeríssima qualitat i elaborada amb tota la cura i dedicació que aquests plats es mereixen.

Aperitius

Caldo d'escudella

Arròs de pagès

Bacallà amb panses i pinyons

Mandonguilles amb sípia

Ànec amb salsafins

Crema catalana

Bunyols de poma