Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 21 de setembre del 2017

S’INAUGURA EL FESTIVAL LIED LIFE VICTORIA AMB LA SOPRANO ELENA COPONS


Aquest dimecres 20 de setembre va tenir lloc a la Sala Domènech i Montaner de Sant Pau Recinte Modernista la inauguració oficial del Lied Festival Victoria de los Ángeles que ret homenatge a la soprano barcelonina combinant tres de les facetes que la van definir: l’amor al lied, l’excel·lència i l’impuls a nous talents.

Com ja es habitual en el LIFE Victoria, la primera part la va formar el Life New Artists que va comptar amb la presència de les joves Irene Mas Salom(soprano) y Helena Resurreiçao (mezzosoprano) acompanyades al piano per Neus Garcia Puigdollers i que van interpretar varis duets de Felix Mendelssohn i de Johannes Brahms.

El punt culminant de la gala va arribar amb la fantàstica interpretació per part d’uns convidats de luxe, la soprano Elena Copons acompanyada al piano per Sholto Kynoch i que va oferir un programa que recorria veus considerades imprescindibles del lied alemany de Robert Schumann, Johannes Brahms, Edvard Grieg i Richard Strauss.

El concert inaugural del LIFE Victoria es va tancar amb tres bises, dos cançons de Schumann; una d’elles Victoria de los Ángeles la havia interpretat mes de 200 cops, i finalment 'Abril', de Eduard Toldrà.

En l’última actuació al Paranimf de la Universitat de Barcelona del 30 de novembre participarà la soprano Iréne Theorin acompanyada del piano per Magnus Svensson.