Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimecres, 15 de novembre del 2017

FGC PROPOSA NOVES ACTIVITATS PER GAUDIR DE LA NEU I DESCONNECTAR DEL DIA A DIA

FGC proposa un hivern amb activitats dissenyades per a tots els públics, pensades per oferir una experiència inoblidable als visitants per tal de desconnectar del dia a dia. Tot seguit detallem les novetats més destacades d’aquesta temporada a les 5 estacions del Grup.

Les estacions mantenen els preus competitius estrenats la temporada passada, amb un ajust considerable per facilitar l’accés als esports d’hivern a tothom. Seguint la línia marcada l’hivern passat, el Grup FGC aposta un any més per oferir preus molt competitius aptes per a tots els públics. D’aquesta manera brinda l’oportunitat d’adquirir els forfets de temporada a preus promocionals amb descomptes de fins al 20% per a compres realitzades abans de l’1 de desembre.

Gràcies al forfet de temporada, els usuaris disposen de grans avantatges com, per exemple, el bitllet gratuït del Cremallera de Montserrat i el de Vall de Núria. A més, poden esquiar a les sis estacions de Tot Nòrdic de manera totalment gratuïta, el que es tradueix a afegir a les 6 estacions i 150 quilòmetres d’esquí alpí unes altres 7 d’esquí nòrdic. Els avantatges són incomptables i cada forfet compta amb els seus específics als establiments adherits de la zona d’influència.

La Molina celebra el 75è aniversari de la instal·lació del primer remuntador mecànic i, per commemorar aquesta data tan assenyalada, durà a terme esdeveniments, competicions, curses i actes que es realitzaran durant aquest hivern. El punt àlgid de l’efemèride serà el proper dissabte 3 de març del 2018 amb la Copa del Món de Snowboard Cross. Aquest hivern, l’estació de la Cerdanya proposa avantatges com el forfet RECarnet 4x3, on un dia d’esquí surt de franc.

Durant els mesos d’estiu s’ha treballat per poder ampliar i millorar la xarxa de producció de neu, el que ens permet augmentar-ne la capacitat i  fa possible una obertura de pistes més avançada. També cal destacar la innivació a les pistes de Solei i Els Plans, i l’adquisició de dues noves màquines trepitjaneu.

Vall de Núria posa en marxa la promoció “Anticipa’t a l’hivern”, amb què els visitants tindran dues opcions per gaudir d’una experiència completa a la vall: La fórmula Vostre Gust, que inclou el viatge en cremallera, l’allotjament a l’hotel i l’esmorzar o la fórmula Esquí, que inclou també el forfet. Tot això amb un 20% de descompte respecte al preu original. Aquesta temporada, l’hotel de tres estrelles de Vall de Núria ofereix un programa especial d’animació, amb activitats esportives i culturals per als adults i amb propostes innovadores i carregades d’acció per als menuts. A més, els clients s’acomodaran en el màxim confort,  ja que s’ha reformat un total de 14 habitacions. També s’ha treballat en diferents infraestructures del Cremallera, com la catenària, els túnels o els diferents edificis al llarg del recorregut.

Pel que fa a Vallter 2000, destaquen les millores en la seguretat a la zona de debutants i el Parc Lúdic. També l’àmplia oferta de productes i activitats dissenyades per a les famílies amb nens, entre les quals es troba el Miniclub l’esquirol, un espai de jocs, rialles i diversió per a menuts de 3 a 8 anys.

Quant a les estacions del Pallars Sobirà destaquen per les següents novetats: Port Ainé compta amb dues màquines trepitjaneu noves i Espot, amb una nova. Pel que fa a la gastronomia, s’ha millorat l’oferta gastronòmica: amb l’ampliació de la terrassa de l’Hotel Port Ainé 2000***, el nou mini bar a la terrassa inferior de la cafeteria de la cota 2000 d’Espot o noves propostes com els foodtrucks.