Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 23 de novembre del 2017

TALLER DE LOTS DE NADAL DE VINS&CO CATALONIA GOURMET


De la mà de Cristina Llevat, gran experta en estilisme, aparadotisme i decoració ha tingut lloc un taller de Lots de Nadal per influencers del mon gastronòmic a la botiga Vins&Co Catalonia Gourmet; el nou Espai del Vi i del Gourmet Català, ubicat al C/ Aribau, 177 de Barcelona.

Els participants han pogut decorar els seus propis lots de Nadal, amb les eines i els consells necessaris que han anat aprenent durant la ponència, per després omplir-lo al seu gust amb diferents productes del rebost de Catalonia Gourmet.

Les empreses més gourmet de Catalunya, volen fer arribar totes les novetats del sector gourmet català, compartint una experiència gastronòmica diferent, on trobar solucions gourmet per a cada ocasió i en aquest cas s’ha fet realitzant un taller de Lots de Nadal aprofitant que estem en unes dades properes.

A l’espai es pot comprar amb l’assessorament d’experts, degustar, participar en tallers i sessions de maridatge, sempre al voltant dels productes de Catalonia Gourmet. L’objectiu és que la botiga es converteixi en un punt de referència per als consumidors que busquen el producte gastronòmic de qualitat català.

Al blog (blog.cataloniagourmetmarket.cat) us informen del llançament de nous productes, activitats i notícies de les diferents marques gourmet, així mateix us poden ajudar a sorprendre als vostres convidats amb originals i delicioses receptes i maridatges que podeu aprendre si us apunteu als tallers gastronòmics que s’hi fan.

Vins&Co i Catalonia Gourmet s’han unit per crear un espai botiga i showroom on donar a conèixer més de 400 referències de vins i caves de petita i mitjana producció, a més de 30 marques d’alimentació gurmet de Catalunya.


El Clúster Gourmet de Catalunya, marca paraigua de Catalonia Gourmet, va nèixer fa sis anys amb la intenció d’aglutinar els principals actors del sector (elaboradors, distribuïdors, etc.) junt amb tota iniciativa que recolzi el creixement i desenvolupament de l’alimentació de qualitat.