Del 16 al 19 d’abril, el Clúster Gourmet de Catalunya, Catalonia
Gourmet, i les seves marques, et conviden a conèixer i a tastar els seus
productes, i les principals novetats, al seu estand del Pavelló 2 de la Fira
Alimentaria.
A l’espai del Rebost Gourmet de Catalunya s’exposen
productes de diferents elaboradors catalans de: xarcuteria, formatges, carns,
làctics, ous, olis, olives, vinagres, salses i conserves, safrà, vins, cerveses
i vermut, aigües, xocolates, galetes, mels, torrons, melmelades, fruits secs,
pastisseria, pans, productes ecològics... oferint al visitant nacional i
internacional una àmplia oferta conformant tot un rebost gourmet de Catalunya
ben complet.
A la zona de degustació ens sedueixen amb els exclusius
maridatges de Catalonia Gourmet, elaborats amb la col·laboració del CETT
(Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona), amb originals i delicioses propostes
fredes, calentes, dolces i salades maridades amb vermut, vins i cerveses de Catalonia
Gourmet.
Amb aquests nous maridatges gourmet, els visitants de la
Fira Alimentaria gaudeixen d’un meravellós viatge gourmet pel territori,
descobrint l’autèntic Rebost de Catalunya.
![]() |
Teula de ratafia amb sobrasada i mel (Trias, Donum Deus, Alemany) |
![]() |
Ou poché, crema de carabassa, oli i festucs torrats ( Liderou, Collde l'Alba, Paño fruits) |