Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dimarts, 17 d’abril del 2018

CATALONIA GOURMET PRESENTA NOUS MARIDATGES GOURMET A ALIMENTARIA


Del 16 al 19 d’abril, el Clúster Gourmet de Catalunya, Catalonia Gourmet, i les seves marques, et conviden a conèixer i a tastar els seus productes, i les principals novetats, al seu estand del Pavelló 2 de la Fira Alimentaria.

A l’espai del Rebost Gourmet de Catalunya s’exposen productes de diferents elaboradors catalans de: xarcuteria, formatges, carns, làctics, ous, olis, olives, vinagres, salses i conserves, safrà, vins, cerveses i vermut, aigües, xocolates, galetes, mels, torrons, melmelades, fruits secs, pastisseria, pans, productes ecològics... oferint al visitant nacional i internacional una àmplia oferta conformant tot un rebost gourmet de Catalunya ben complet.

A la zona de degustació ens sedueixen amb els exclusius maridatges de Catalonia Gourmet, elaborats amb la col·laboració del CETT (Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona), amb originals i delicioses propostes fredes, calentes, dolces i salades maridades amb vermut, vins i cerveses de Catalonia Gourmet.

Amb aquests nous maridatges gourmet, els visitants de la Fira Alimentaria gaudeixen d’un meravellós viatge gourmet pel territori, descobrint l’autèntic Rebost de Catalunya.





Teula de ratafia amb sobrasada i mel (Trias, Donum Deus, Alemany)

Ou poché, crema de carabassa, oli i festucs torrats ( Liderou, Collde l'Alba, Paño fruits)