Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 16 de novembre del 2018

JA ES CONEIXEN LES NOVETATS DE LES ESTACIONS D’FGC 2018/19



Les estacions gestionades per FGC dibuixen un nou hivern amb un actor principal: el territori. Amb l’objectiu cabdal de contribuir a l’economia de les comarques catalanes, Ferrocarrils posa sobre la taula la voluntat de donar als clients experiències 360° que vagin molt més enllà de les activitats que es poden dur a terme a les seves instal·lacions. Posicionar de forma òptima la destinació turística en el seu conjunt, amb una perspectiva que aglutini no només les cinc estacions d’esquí i muntanya, sinó també les seves zones d’influència, gaudir de la gastronomia a un restaurant històric, allotjar-se al millor hotel de la vall, fer una excursió icònica, conèixer la cultura autòctona o aprendre i sentir la història que li dóna sentit a aquest territori.

Un dels passos de la digitalització serà la instal·lació a totes les estacions del sistema d’accés i venda automàtic amb el forfet amb xip, avanç que permetrà evitar cues.

Pel que fa a les cinc estacions d’FGC, les principals novetats que presenten aquesta temporada 2018/19 són:

L’estació de La Molina aposta clarament per la venda digital i el forfet recarregable. Aquesta temporada vol evitar les cues i millorar l’experiència dels seus esquiadors. D’aquesta manera, proposa avantatges amb el forfet RECarnet, com la promoció 4x3 que regala un dia d’esquí per cada tres dies o posa a disposició del client que compra en línia, i per primer cop, el servei de màquines expenedores de forfets “La Molina Check In”, les quals podrà trobar distribuïdes en els diferents punts de venda de l’estació.

Pel que fa a Vall de Núria, es potencia la comunicació de l’hotel, que compta amb un programa especial d’animació, amb activitats esportives i culturals per als adults i amb propostes innovadores i carregades d’acció per als menuts. A més, com és habitual en aquesta estació, es volen fomentar les experiències familiars, com bé ho demostra l’oferta del Cremallera + Parc lúdic, espai pensat per a la diversió de petits i grans.

L’estació de Vallter 2000, per la seva banda, es focalitza en l’oferta de les comarques de proximitat amb el concepte “Puja & Baixa”, producte que la converteix en la destinació ideal perquè els visitants provinents de Girona i Barcelona hi passin el dia. Amb aquesta proposta, els visitants podran gaudir del forfet de dia a un preu reduït.

A les dues estacions del Pallars Sobirà, Espot i Port Ainé, es treballa en una campanya de proximitat a Lleida amb accions molt properes i directes amb els usuaris com, per exemple, l’entrega de forfets 2x1 i fulletons als establiments del territori. Enguany, a més, es mantenen els preus del servei de l’Skibus, que recorre els principals punts de la comarca fins a arribar a ambdues estacions.