Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dilluns, 22 d’abril del 2019

RTVE CATALUNYA ENTREGA ELS PREMIS CONTINUARÀ 2019



Aquest dilluns 22 d’abril ha tingut lloc a l ‘hotel Casa Fuster de Barcelona la 23a edició dels Premis Continuarà que convoca RTVE Catalunya.

A l'acte, presentat per Montse Elias, hi han assistit els premiats:

Ana Duato en reconeixement a la seva trajectòria professional tant al cinema com a la televisió i per la qual ha obtingut nombrosos premis, per la seva versatilitat interpretativa i per la seva dedicació a la sèrie de TVE, 'Cuéntame cómo pasó'.

María Dueñas, per la fascinació que ens produeixen les seves novel·les, per la seva energia que demostra donant el millor d'ella mateixa i pel protagonisme femení evident a cada obra.

Sara Mesa, en reconeixement al seu decidit qüestionant certs prejudicis socials, pel seu estil precís i tallant capaç de crear relats d'una força emocional captivadora i que, al mateix temps, generen una estranya inquietud en el lector.

Eva Baltasar, per la seva capacitat de mirar la vida, pel tractament acurat i poètic de les paraules i per la riquesa formal expressada en el recorregut emocional de la protagonista de la seva primera novel·la, 'Permagel'.

Juan José Millás, per la seva ferma i constant defensa del periodisme, per la representació de la realitat a les seves novel·les i per abordar-la de manera ambiciosa amb un pensament ple de paradoxes i irònic.

Víctor Amela, per la seva capacitat de comunicació, per compartir la seva història personal, després d'un llarg silenci familiar, i per la seva prosa transparent i directa.

Loquillo, capaç d'arribar a un públic Inter generacional i ser la banda sonora de tota una generació.

Manolo García, per la seva contribució a la música rock a Espanya, a través d'un treball consistent com pocs.

La Fura dels Baus, per la inesgotable creativitat dels seus treballs, en una cerca constant per estimular la imaginació i la provocació de l'espectador, sacsejant-lo en les seves consciències. Un reconeixement a la feina i trajectòria de la companyia.

Paco Pérez, pel seu constant treball per assolir l'excel·lència demostrat amb les cinc estrelles Michelin, per no haver renunciat mai al seu somni i per gaudir de la satisfacció dels seus clients quan s'ho han passat molt bé en algun dels seus restaurants.

Els responsables de CaixaForum, en reconeixement a la seva tasca en la difusió de l'art i de la cultura, l'encert del seu projecte on els artistes sempre tenen protagonisme, amb una visió oberta i eclèctica, en el seu excel·lent programa d'exposicions i activitats.

Els responsables del 60è aniversari de TVE Catalunya. El 14 de juliol de 1959 va emetre per primera vegada amb el programa 'Balcón del Mediterráneo'. En aquell instant, el locutor José Luis Barcelona va inaugurar els Estudis de Miramar, un centre de producció situat a la muntanya de Montjuïc que va acollir programes d'èxit i va forjar grans professionals.