Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 2 d’octubre del 2014

BARCELONA DÓNA LA CARA PER LA SIDA



L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, ha presidit avui, juntament amb el president de la Fundació Lluita contra la Sida, el doctor Bonaventura Clotet, Miguel Bosé i Genoveva Casanova, la presentació de la campanya “Barcelona dóna la cara per la sida” i de la 5a Gala de la Sida Barcelona, que està dirigida per Bosé i que se celebrarà a Barcelona el proper 24 de novembre. La campanya inclou una acció online de conscienciació ciutadana i la celebració del Dia Mundial de la Sida l’1 de desembre amb la il·luminació en vermell dels edificis més emblemàtics de la ciutat. En aquests moments estan confirmats 27 d’ells: Ajuntament de Barcelona,Torre Agbar, Sagrada Família, MACBA, La Pedrera, Casa Batlló, Palau de la Música, TNC, El Palauet, Pedralbes Centre, l’Auditori, Hotel Majestic, Hotel W, Hotel Room Mate, El Molino, CC Les Arenes, CC Glòries, CC Gran Via 2, CosmoCaixa, CaixaFòrum, Poble Espanyol, Teatre Lliure, Fundació Suñol, Arc de Triomf, el Palau de la Virreina, el Palau Macaya, la font de l’encreuament entre Gran Via amb Passeig de Gràcia, las tres creus del Parc Güell i l’ Hospital de Sant Pau.

L’alcalde ha agraït que un any més, la fundació hagi comptat amb la ciutat de Barcelona per a promoure la seva causa i ha assegurat que la lluita contra la Sida “exigeix esforç i compromís de tothom: institucions, empreses i persones”.

El doctor Bonaventura Clotet ha explicat avui que la Fundació Lluita contra la Sida, coincidint amb el 5è aniversari de la Gala Sida Barcelona, ha creat els premis Barcelona AIDS Awards per reconèixer la feina d’una persona i una entitat que lluiten contra aquesta malaltia.


La Gala Sida Barcelona té com a objectiu recaptar fons pels projectes d’investigació de la fundació Lluita contra la Sida. Organitzada per la Fundació i dirigida per Miguel Bosé, a la seva 5a edició repeteix escenari a la Sala Oval del MNAC i comptarà amb Genoveva Casanova com ambaixadora de la Gala i la participació solidaria de la bailaora Sara Baras, que oferirà un espectacle en exclusiva amb els membres de la seva companyia, amb un recorregut pels pals més representatius del flamenc.