Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 17 d’octubre del 2014

MERCAT DE MERCATS 2014


Avui ha estat inaugurada la Va edició de la fira gastronòmica Mercat de Mercats que portarà els millors productes i els millors cuiners del país a Barcelona del 17 al 19 d’octubre.

Durant tres dies, l’Avinguda de la Catedral es convertirà en un autèntic mercat, amb una quarantena de parades i una aula on grans xefs cuinaran productes de la terra. S’hi podrà aprendre, comprar i també degustar: 14 bars i restaurants que fan cuina de mercat oferiran les seves millors tapes i s’hi instal·larà un gran celler on tastar vins i caves de tot el país.

La gran protagonista serà la cuina amb productes de territori i hi participaran xefs com Joan Roca, Quique Dacosta, Carles Gaig i Carles Abellan i destacats restaurants de tot Catalunya.

La Va edició de Mercat de Mercats està dedicada a la cuina dels territoris. Reivindicarà els millors productes catalans però també farà un tast de la gastronomia de Mèxic, Marroc, Perú i l’Orient Mitjà, entre altres.

En aquesta edició, 8 dels millors forners de Barcelona se sumen a Mercat de Mercats i oferiran degustacions, maridatges i venda de pans de tot tipus.


Una festa gastronòmica que reivindica la cuina dels territoris i la qualitat de l’oferta dels mercats municipals de la ciutat i que l’any passat va atraure més de 260.000 visitants.