Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 9 d’octubre del 2014

PRESENTACIÓ DEL FIA WORLD RALLYCROSS CHAMPIONSHIP



La sala d'Actes del Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) ha estat l'escenari aquest migdia on s'ha presentat la Barcelona FIA World Rallycross 2015, prova del Mundial de RallyCross que tindrà lloc els dies 19 i 20 de setembre de 2015 al Circuit de Barcelona-Catalunya. Es tracta d’una de les disciplines més espectaculars, amb pilots tan destacats com Petter Solberg, Ken Block o Jacques Villeneuve al comandament de cotxes amb més de 600 CV.

L’acte ha comptat amb la presència del Sr. Jean Todt, president de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA); Sr. Sebastian Salvadó, President del RACC; Sr. Carlos Gracia, president de la Real Federación Española de Automovilismo; Sra. Maite Fandós, Tinenta d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona; Sr. Martin Anayi, Director General del Campionat del Món Rallycross, IMG Motorsport i Sr. Salvador Servià, director del Circuit de Barcelona-Catalunya i Josep Maria Casanovas, co-director de Seven Marketing . Així mateix, també ha estat a la presentació el flamant campió de la primera edició del Campionat del Món de Rallycross, Sr. Petter Solberg.

Barcelona confirma amb la celebració d'aquest esdeveniment la seva projecció internacional a través de l'esport per potenciar la seva imatge a nivell mundial i contribueix de forma decisiva a que la ciutat es converteixi en l'única del món que celebra tres proves puntuables per a un Campionat Mundial de la Federació Internacional d'Automobilisme (FIA): Gran Premi d'Espanya de Formula 1, Ral·li Catalunya, ambdues organitzades pel RACC, i com a novetat el Barcelona FIA World Rallycross.


El Barcelona FIA World Rallycross serà un festival internacional de motor sports que combinarà el Campionat del Món de Rallycross amb exhibicions dels millors especialistes mundials de motocròs freestyle i drifting.

Sr.Jean Todt i Sr.Petter Solberg

Sr.Petter Solberg