Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

divendres, 17 d’abril del 2015

15ª EDICIÓ DE LA GALA CATALÀ DE L'ANY 2014


Ahir Dijous 16 d’Abril va tenir lloc al TNC la GALA DE LLIURAMENT DEL PREMI CATALÀ DE L´ANY 2014 en un acte magistralment conduït per la Lídia Heredia i la Helena García Melero.

El premi CATALÀ DE L´ANY, creat l´any 2000, és una iniciativa de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA, i distingeix una personalitat catalana que hagi destacat en la seva carrera professional fent gala de valors claus com ara el talent, la excel·lència i l´esforç.

Els lectors del diari tenen una part molt activa i veu pròpia en aquest premi  ja que proposen els candidats i en decideixen el guanyador.

Enguany els tres finalistes que optaven al guardó han estat la monja dominica Sor Lucía Caram, el periodista Jordi Évole, i el cirurgià fetal Eduard Gratacós.

Hi havia molta expectació entre els nominats mentre s’obria el sobre amb el nom del guanyador que finalment va resultar ser Sor Lucía Caram, nascuda a l’Argentina l´any 1966, monja dominica i activista social que lluita conta la pobresa i la desigualtat e impulsora de la fundació Rosa Oriol amb seu a Manresa.

Sor Lucia Caram, que ha rebut el premi de mans del Molt Hble. Sr. Artur Mas, President de la Generalitat de Catalunya i del President del GRUPO ZETA, el Sr. Antonio Asensio Mosbah, ha recordat emocionada les desigualtats que es pateixen a casa nostra i ha encoratjat tots els presents a posar el seu granet de sorra per a lluitar-hi.

Al llarg de la nit s´han lliurat, així mateix, d´altres distincions com ara el Premi a la MILLOR INICIATIVA EMPRESARIAL que ha recaigut en l´empresa HEWLETT PACKARD i el Premi  MERCÈ CONESA a la MILLOR INICIATIVA SOLIDÀRIA que ha estat per ALIANÇA CONTRA LA POBRESA ENERGÈTICA.