Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 9 d’abril del 2015

SONAR+D 2015



Avui Dijous 9 d’abril  l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias ha presentat la tercera edició del Sónar+D, el congrés internacional sobre creativitat i tecnologia destinat a potenciar el talent i les oportunitats de negoci en l’entorn de la cultura digital.

El congrés se celebrarà a Fira Montjuïc de Barcelona els dies 18, 19 i 20 de juny i hi reunirà als protagonistes que lideren els processos d’innovació creativa més rellevants dels sectors de la música, l’audiovisual, la interactivitat, el disseny, la formació i la comunicació.

En paral·lel al congrés es durà a terme el Sónar de Día  que reunirà a experts de tot el món (tecnòlegs, emprenedors, artistes, empreses i investigadors) per presentar i projectar les iniciatives i eines que donaran forma a les futures experiències creatives en els àmbits de la música, la imatge, els continguts interactius i les plataformes transmèdia.

Sónar+D es defineix com una trobada amb un enfoc interdisciplinari i intersectorial que es dirigeix als professionals del sector de les industries creatives, tecnològiques i culturals i que persegueix la interacció entre elles, l’intercanvi de coneixements, el debat, l’exposició del talent i la generació de negoci. El Festival Sónar, en les seves més de dues dècades d’existència, ha fet una tasca històrica de descobrir i presentar propostes d’artistes emergents més enllà de la música que li han donat un valor com a esdeveniment cultural multidisciplinari. Amb Sónar+D amplia aquesta tasca orgànica de recerca (research) a tots els àmbits de les industries creatives, d’aquí el seu nom: I+D o R+D= Sónar+D.

Sónar+D s’estructura en quatre àrees: Exhibition, Congres, Networking i Live Performance i entre els protagonistes del programa d’enguany destaquen, entre d’altres, Kickstarter, Vimeo, Pinterest, LittleBits o Arduino.