Consulta les nostres NOTICIES més RELLEVANTS sobre l' Actualitat de Barcelona

dijous, 30 d’abril del 2015

ÀGORA BARCELONA GROWTH - PONÈNCIA POST MOBILE WORLD CONGRESS: UNA OPORTUNITAT PER LA INNOVACIÓ.


Avui Dijous 30 d´Abril ha tingut lloc a l´hotel Majestic de Barcelona el cinquè dinar col·loqui ÀGORA BARCELONA GROWTH sobre la repercussió de les noves tendències tecnològiques després del MWC.

Així mateix s´ha dut a terme la ponència POST MOBILE WORLD CONGRESS: UNA OPORTUNITAT PER LA INNOVACIÓ magistralment conduïda pel Sr. David Noguer Bau, Global Strategic Marketing de Juniper Networks.

La presentació de la ponència ha estat a càrrec del Sr. Ramon Salabert, President del 22@Network bcn i de la Il·lma. Sra. Sònia Recasens, Tinent d´Alcalde de l´Àrea d’Economia, Empresa i Ocupació de l´Ajuntament de Barcelona la qual ha remarcat que si bé és vital per Barcelona el fet d´acollir el MWC encara ho és més el fet de que la ciutat sigui la MOBILE WORLD CAPITAL.

El Sr. David Noguer ha presentat en la seva ponència les noves telecomunicacions i aparells del futur, així com els nous serveis i models de negoci associats a les darreres innovacions tecnològiques tot analitzant les tendències que s’han anat fixant en la darrera edició del Mobile World Congress

En paraules del Sr Noguer “el MWC no és només la fira dels mòbils”. Venen els directius de 2000 empreses expositores de moltes temàtiques relacionades directa e indirectament amb el mòbil fet que suposa una oportunitat única per a les empreses locals en un mercat en el que el nombre d´usuaris a nivell mundial es preveu que arribi als 4.6 bilions l´any 2020.

Hi ha 4 grans eixos al voltant dels quals es pot innovar en l´actualitat:
- Dispositius
- Xarxes
- Continguts i aplicacions
- L´ús

En quant a la innovació n´hi ha de 3 tipus: Genuïna, Evolutiva i Combinada tot i que la innovació més gran que s´està produint avui en dia, en paraules del Sr Noguer, és en software.

La ponència ha conclòs amb una màxima que hauria de presidir la innovació tecnològica : Pensem en gran, Comencem en petit, Movem-nos ràpid ó el que és el mateix THINK BIG, START SMALL, MOVE FAST.

’Àgora Barcelona Growth’ és un cicle de conferències que vol acostar les últimes innovacions tecnològiques al lideratge social i empresarial de la ciutat des del districte de la Innovació. És una iniciativa de l’Associació 22@Network bcn i el diari Expansión, en el marc del programa Barcelona Growth. Es tracta d’una cita exclusiva per a la divulgació de les tendències globals que condueixen el procés de canvi tecnològic, social i empresarial, mitjançant el debat per l’acció davant les oportunitats de creixement econòmic, especialment vinculades a les noves tecnologies.